Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Eκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χαρίζονται στους εργολάβους.

Την ώρα που ο λαός ληστεύεται κυριολεκτικά, την ώρα που ετοιμάζεται να βιώσει την αγριότερη φτώχεια  και την αγριότερη καταστολή,  η κυβέρνηση χαρίζει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στις κατασκευαστικές εταιρείες.
Δείτε εδώ το έγγραφο της   Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε  και ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον 902.

1 σχόλιο:

blackbedlam είπε...

Το ακούγαμε το πρωί στον 902.
Δεν ξέρω πια τίποτα, δεν με ξαφνιάζει τίποτα και τίποτα, δεν μου κάνει εντύπωση.
Όταν ο καπιταλισμός βρίσκεται στο όριό του, όταν είναι μέσα στην δομική του κρίση, ένα μόνο τρόπο έχει για να μπορέσει να κερδίσει λίγο χρόνο ακόμη, μέχρι η κρίση να ξανακάνει την εμφάνισή της,ακόμη ποιο σφοδρή και, μέχρι ο λαϊκός παράγοντας, η εργατική τάξη να της δώσει την χαριστική βολή.
Αυτός ο τρόπος δεν είναι άλλος, από τον αφανισμό μέρους της εργατικής τάξης με όλα τα μέσα.(και καταστροφή μέρους βέβαια, των συσσωρευμένων κεφαλαίων της)
Από την στιγμή λοιπόν που είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν στον αφανισμό μεγάλο μέρος της τάξης μας, τίποτα δεν τους σταματά και στα μάτια και την συνείδησή μας τίποτα δεν μπορεί να φαντάζει υπερβολικό, εξωφρενικό ή οτιδήποτε άλλο.
Τα περιμένουμε όλα και, επειδή δεν πρέπει και να τα αποδεχόμαστε, ετοιμαζόμαστε αποφασιστικά και οργανωμένα.