Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ένα ειδύλλιο σε εξέλιξη

Από real.gr

Η είδηση, όπως δημοσιεύατια στο real.gr.
Νέο tweet Βενιζέλου προς «Αγανακτισμένους»

Επιμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο κάλεσμα του προς τους «Αγανακτισμένους» της πλατείας.
Με νέο «ποστάρισμα» στο twitter του ο κ. Βενιζέλος καλεί εκ νέου σε διάλογο τους "Αγανακτισμένους".
Με τη διευκρίνιση «Προς Αγανακτισμένους» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός οικονομικών γράφει στο tweet του: «Διατύπωσα και επαναλαμβάνω την πρόσκληση ενός ουσιαστικού και ειλικρινούς διαλόγου μαζί τους».





Η απάντηση που πήρε από έναν follower του ήταν: «Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε ο μόνος που θέλει ειλικρινή διάλογο; Ο κόσμος που παραμένει παρά τα χημικά τι θέλει δηλαδή;»

Δείτε κι εδώ  πως εξελλίσεται το ειδύλιο.

Eρώτηση αφελούς κομμουνιστή:
Τόσα χημικά που "φάγατε" ήταν για να  υπογραμμιστεί η  επιθυμία και των δύο πλευρών για διάλογο;
Τόση αγανάκτηση, τόσα βράδια, για ένα ραντεβού που δεν κλείστηκε ...για να μιλήσετε; 
Δεν θεωρώ ότι όλοι όσοι βρίσκονται στις πλατείες έχουν αυτή την άποψη, όμως  είναι ώρα ... να την  "κάνουν " σιγά   από αυτό το εν εξελίξει ειδύλλιο. Υπάρχει το Π.Α.ΜΕ  για όσους θέλουν να αγωνιστούν, και όχι να αγανακτούν ανώδυνα.
Μια όμως  και το έφερε η κουβέντα, άραγε έχει σχέση το γεγονός με όσα  λέγονται ή γράφονται στο διαδίκτυο ότι οι "αγανακτισμένοι" θα μετεξελιχθούν σε κόμμα. Αναφέρομαι σε αυτή  την ανάρτηση  από το  real.gr   και συγκεκριμένα στο παρακάτω απόσπασμα που αντιγράφω από την ανάρτηση. Μυρίζομαι προξενιά ......

Μέσω διαδικτύου οι Αγανακτισμένοι καλούν τον κόσμο να είναι έτοιμος να αντισταθεί σε ενδεχόμενη νέα εμφάνιση των κουκουλοφόρων και των ΜΑΤ στην πλατεία. Τονίζουν, επίσης, ότι πρέπει να είναι σε ετοιμότητα για εκπροσώπησή τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.



   

Δεν υπάρχουν σχόλια: