Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Αθλιότητες Συριζαίων.

Από το  ιστολόγιο enosy.blogspot.com

Η  προμετωπίδα του ιστολογίου είναι αυτή που βλέπετε. ;;;;!!!!
Αν διαβάσετε το δημοσίευμα θα καταλήξετε στο συμπέρασμα πως  το ...."δειλό" Π.Α.ΜΕ  πήγε μια βόλτα μέχρι την πλατεία Συντάγματος, μιλάμε για το απόγευμα της Τρίτης 28/6 μετά τη συγκέντρωση του στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, είδε τους  "αγανακτισμένους" να καθαρίζουν την πλατεία ...και οι "αφιλότιμοι" του Π.Α.ΜΕ σηκώθηκαν κι έφυγαν χωρίς να βάλουν ένα χεράκι.



Έτσι έγιναν τα πράγματα;
'Οσοι ήταν στην πορεία , αλλά και τα περισσότερα δημοσιεύματα μιλούν για  κίνηση ομάδων  "αγανακτισμένων αντιεξουσιαστών" και άλλων προβοκατόρων της πλατείας, με στόχο να μπλοκάρουν την κίνηση της πορείας. Μιλούν για  υβριστικά συνθήματα, για κάποια μπουκαλάκια   που πετάχτηκαν, μιλούν για μια γενικότερη προσπάθεια να εμπλακούν τα ΜΑΤ και να χτυπηθεί η πορεία του Π.Α.ΜΕ.  Βέβαια για μια ακόμα φορά πήγαν στράφι τα σχέδια αυτών που ήθελαν να χτυπηθεί το Π.Α.ΜΕ στην πλατεία, κάτι που βόλευε και σας βέβαια.  Με όλα αυτά λοιπόν αποδείξατε ότι είστε άσπονδοι εχθροί του ταξικού  κινήματος προσμένοντας πως κάποια στιγμή θα πέσουμε στην παγίδα.  ΄Αδικα περιμένετε. Δυστυχώς για εσάς  και αυτή τη φορά το Π.Α.ΜΕ βγήκε πιο ενισχυμένο,πιο δυνατό με ακόμα μεγαλύτερο κύρος. Καταγράφηκε σαν η μοναδική δύναμη αντίστασης.
Και για να μην ξεχνιόμαστε εσείς δεν είστε που βαφτίζατε κίνημα οργής τα τυφλά χτυπήματα που οργανώθηκαν  από ομάδες κουκουλοφόρων τον "περίφημο" Δεκέμβρη του 2008.
Σε μια από τις ερωτήσεις που  διατύπωσε αη Αλέκα  Παπαρήγα  στη Βουλή..."Δεν σας ανησυχεί ότι μέσα εκεί, μέσα στον απλό κόσμο, που δίκαια βρίσκεται εκεί και δεν θα του βάλουμε πιστοποιητικό ούτε κομμουνιστοσύνης ή κομμουνιστόμετρο που είπε κάποιος, ούτε εθνικοφροσύνης με οποιαδήποτε έννοια, αλλά δεν σας ανησυχεί ότι είναι μέσα γνωστοί εθνικιστές, άνθρωποι σε ειδικές ομάδες φιλάθλων που το Σαββατοκύριακο πάνε στα γήπεδα και τις άλλες μέρες κάνουν τους μπράβους στα νυκτερινά κέντρα; Μπράβοι, δεν λέω "face control" κ.λπ., μπορεί να είναι ορισμένοι απλοί εργαζόμενοι. Αυτά δεν τα βλέπετε; Δεν βλέπετε ότι μέσα εκεί υπάρχουν φύλακες συγκεκριμένοι ή ότι μέσα εκεί διεισδύουν οι λεγόμενοι κουκουλοφόροι ή δεν ξέρω και τι άλλο;" , έχετε ήδη δώσει απάντηση, Είσαστε πρόθυμοι να συνυπάρξετε στον ίδιο χώρο , στο Σύνταγμα, με οποιαδήποτε δύναμη αρκεί να στρέφεται εναντίον του ΚΚΕ και του Π.Α.ΜΕ. Έτσι ερμηνεύω εγώ τη σιωπή σας ή μήπως και τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια προβοκάτσιας που έγινε το απόγευμα της Τρίτης.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: