Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Όλα τα αντικομμουνιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.

Έχετε ακούσει τη γνωστή παροιμία "όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη;" Ας την παραφράσουμε λιγάκι. "'Ολα τα αντικομμουνιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη". Το παρακάτω κείμενο είναι από την ιστοσελίδα  http://blackblogofcommunism.com. ο υπέρτιτλος της σελίδας είναι "Μαύρο ιστολόγιο κομμουνισμού." Δε φαντάζομαι να χρειάζεται παραπάνω συστάσεις! 

Διαβάστε
Οι οπαδοί του ΠΑΜΕ παρελαύνουν μπροστά από τη Βουλή κατά τη χθεσινή απεργία. Εκεί κάποιοι άλλοι απλοί πολίτες είτε χλευάζουν τα “πρόβατα” που “αγωνίζονται” περιφρουρούμενα, είτε παροτρύνουν τον απλό κόσμο να φύγει από την πορεία του ΚΚΕ και να σταματήσει εκεί μπροστά ώστε να γίνει πραγματική διαμαρτυρία.

Σας θυμίζουν κάτι τα περί "προβάτων;". Αν δεν τα βλέπατε γραμμένα στην ιστοσελίδα των συγκεκριμένων φασιστοειδών, θα μπορούσε άνετα να τα διαβάζατε σε κάποια από τα γνωστά "αριστερά blog". Θα μου πείτε ότι οι φασίστες είναι "μανούλες" στην προβοκάτσια! Σωστά! Αξιοποιούν κάθε διαθέσιμη αντιΚΚΕ φωνή  για να κάνουν τη δουλειά τους. 
Ακούστε στο video που ακολουθεί τι λένε οι "αγανακτισμένοι" προβοκάτορες! Μήπως τελικά έχει δίκιο το ΠΑΜΕ για την αυστηρή περιφρούρηση; Σκεφτείτε λοιπόν ποιον ακριβώς ρόλο παίζουν οι "επαναστάτες" φίλοι του λαού. Σκεφτείτε σε ποιανού το μύλο κουβαλάνε νερό! Νομίζω πως το video πρόσφερεται για σκέψη και προβληματιοσμό.
Δείτε τώρα και το video  που συνοδεύει το παραπάνω κείμενο, αν δεν το έχετε δει σε "άλλες αριστερές ιστοσελίδες"

24 σχόλια:

sosat είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ?
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ.
ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΡΜΠΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Το θέμα δεν είναι αυτά τα ανεγκέφαλα φασιστοειδή, άλλα η σύμπτωση απόψεων ως προς την τακτική του ΠΑΜΕ με τους "επαναστάτες, αντικαπιταλιστές". Όλους αυτούς που κάνουν αριστερή κριτική, που χρησιμοποιείται με την ίδια ακριβώς φρασεολογία απο τα φασιστοειδή.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ; ΑΣ ΜΗΞΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ". Ξέρω ότι πολλοί απο μας έχουν ακόμα αυταπάτες για την περιφημη ενότητα της αριστεράς. Στόχος είναι να τελειώνουμε με τις αυταπάτες και να ριχτούμε στη μάχη γυρνώντας την πλάτη οριστικά σε αυτούς.

sosat είπε...

ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΠΟΥΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ...
ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ , ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ.....
ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΟΒΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΤΟΥΜΕ...
ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΛΕΩ , ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ....

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Στο πρωτο μέρος της τοποθέτησης σου δε διαφωνώ. Όμως σκέψου το αποτέλεσμα όπως και η στόχευση είναι η ίδια. Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και το ΚΚΕ, ειδικά αυτή την περίοδο που το κίνημα αναπτυσσεται γρήγορα και αποκτά ταξικά χαρακτηριστικά.
Να τους προσεταιριστούμε; Τους οπορτουνιστές; Χμ! Όσες φορές το κάναμε βγήκαμε χαμένοι. Αν και νομίζω ότι πολύ σύντομα θα κληθούμε να κουβεντιάσουμε πολύ σε αυτό κια σε αλλα ζητήματα, Υπομονή και θα δεις!

sosat είπε...

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ" :
ΑΠΟΡΙΑ :
ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ???
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ…. ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ…..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΛΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ “ΜΑΥΡΟ BLOG”
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ , ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ…….
ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΛΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ , ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ????????????
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ , ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ , ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΧΙΤΕΣ , ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ (ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ???), ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ..
ΑΛΛΟΙΩΣ , ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΗΘΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ……
ΟΠΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΤΥΧΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ….
ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ…
ΑΝ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ?
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΤΕ?????

Ανώνυμος είπε...

Συντροφοι δεν αξιζει να ασχολουμαστε τοσο με τους γνωστους προβοκατωρες που πηγαινουν στις συγκεντρωσεις της ξεπουλημενης ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ.Τι να μας πουν αυτοι τωρα;ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ που τωρα υποκριτικα δηθεν ενδιαφερωνται για το λαικο κινημα και το ΚΚΕ.Θυμιζω την αποπειρα δολοφονια του Λενιν απο γυναικα αναρχικη αριστεριστρια που εκτελουσε εντολες μυστικων υπηρεσιων.

TROJAN SPEECH είπε...

Αγαπητέ σύντροφε Κ.Α. (άν είσαι σύντροφος, που μάλλον είσαι αλλά..)

Θα ήθελα να ξέρεις ότι ένας από τους "επικίνδυνους οπορτουνιστές" τυχαίνει να είναι ο πατέρας μου ο οποίος είναι τόσο "πληρωμένος καιιδιοτελής" σε αυτά που πιστεύει που κινδυνέυει από κεί που είχε μια επιχείρηση με καλό όνομα και με συντηρούσε ώς σπουδαστή (και ως άνεργο) σε λίγο να τον συντηρώ εγώ.

Κάθε μέρα λοιπόν (σπίτι μου μέχρι πρόσφατα και μέσω τηλεφώνου τελευταία) δίνω μια μικρή μάχη να τον πείσω για κάποια σημαντικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον το δικό μου και των εγγονών του.

Όμως μια όμορφη μέρα σε μια απεργία, που αυτός διαμαρτηρήθηκε όπως η (πες την αφελή) κυρία του βίντεο σε κάποιο σύντροφο που πήγε να του πουλήσει κουπόνια του κόμματος στην Αθήνα, ο (σίγουρα αφελής) πενηντάρης βρέθηκε στολισμένος από ένα συμφερτό κοσμητικών επιθέτων όπως αυτό του "πληρωμένου προβοκάτορα" από ένα εικοσάχρονο ΤΣΟΓΛΑΝΙ με όλη τη σημασία της λέξεως που έτσι και το πιάσω, αφού του μουδιάσω το σβέρκο από την πολλή φάπα και το κρεμάσω
ανάποδα στα γραφεία του κόμματος, θα κάτσω ήρεμα να του εξηγήσω πώς μιλάνε στον κόσμο.

Αυτό ήταν; Όχι βέβαια..

Όταν ο αφελής πενηντάρης πήγε στην περιφρούρηση ψάχνοντας τον υπέυθυνο (είπαμε αφελής) προκειμένου να διαμαρτηρηθεί για τη συμπεριφορά του ΤΣΟΓΛΑΝΟΥ κάποιος σύντροφος (γενικά, όχι δικός μου) συνομηλικός του του είπε να "τσακιστεί να φύγει" κραδαίνοντας το ρόπαλο απειλητικά.

TROJAN SPEECH είπε...

Κι έτσι εγώ, ο μέχρι τώρα αντιμέτωπος με καραγκιοζάκια με τη σφραγίδα του κόμματος, που έναν Ριζοσπάστη δεν είναι ικανά να διαβάσουν, να ξέρουν τουλάχιστον τι λέει το κόμμα τους πριν πουν βλακείες με την ταμπέλα του ΚΚΕ στον κόσμο στον οποίο εγώ θα πρέπει μετά να εξηγήσω τα ανεξήγητα,παραλίγο να δώ τον πατέρα μου που τόσο σέβομαι για τον καθημερινό αγώνα του σακατεμένο από αυτούς που προσπαθώ να τον πείσω να πάει μαζί τους και που εγώ είμαι κομμάτι τους.

Από τότε και μετά την αναφορά μου στην καθοδήγηση και τις απαραίτητες συστάσεις από αυτήν, έθεσα ως προτεραιότητα της δράσης μου στο κόμμα την κάθαρση αυτού του φαινομένου στους κόλπους του. Ένα μέρος αυτής της προσπάθειας είναι και η παρακολούθηση των "κομματικών blogs" και ειλικρινά έτσι και ξαναδώ σχόλια γενικευμένα, υβριστικά και ειδικά με παντελή απουσία σοβαρού πολιτικού λόγου τα οποία δεν έχουν σβηστεί από το διαχειριστή θα κάνω τα άδύνατα δυνατά ώστε αυτά να κλείσουν ή να περιθωριοποιηθούν με πρώτη την καταγγελία τους ώς προβοκατόρικα πρώτα στο κόμμα και έπειτα μέσω του Οδηγητή και του Ριζοσπάστη (ανάλογως την περίπτωση).

Τέλως τα γενικά και ας περάσουμε στα δικά σου αγαπητέ "Κόκκινε Άνεμε"..

Με αμέτρητες αναφορές και στο Ρίζοσπάστη και στον οδηγητή και στις Ο.Β. και στις Κ.Ο.Β. και στην Κομμ.Επ. το Κόμμα έχει κάνει σαφές πως η διαχωριστική γραμμή δεν μπαίνει στην βάση των άλλων πολιτικών χώρων αλλά στην ηγεσία τους, εσύ χαμπάρι δεν πήρες; Δέν αντιλαμβάνεσαι πόση ζημιά μπορεί να κάνει στο κόμμα αυτό που γράφεις από τη στιγμή που πολλοί υποστηρικτές και μέλη θεωρούν πιο "διασκεδαστικό" να διαβάζουν τις θέσεις του κόμματος μέσα από τα blogs και το facebook 1(ποιοί είναι τώρα οι ποιο επικίνδυνα αφελείς;) 2(Για αναρωτήσου τι ευθύνες φέρεις και εσύ στα περιστατικά σαν αυτό που έζησε ο πατέρας μου;)

Οι μυστικές υπηρεσίες του συστήματος και η ασφάλεια έχουν από το παρελθόν δείξει ότι δεν διστάζουν να χτυπήσουν το κίνημα με νέους "νέους Ριζοσπάστες" και είμαι σίγουρος ότι από την έρευνά μου στο διαδύκτιο έχω να βγάλω πολλά "λαυράκια" γιαυτό κοίτα μην "μαζί με τα ξερά καούν και τα χλωρά" που λέει και ο σοφός λαός.

Άν και τέλος θα σου πρότεινα να το κάψεις μόνος σου το χλωρό σου (αν είναι χλωρό) γιατί η πραγματική μάχη δίνεται στους χώρους δουλειάς και όχι από τον καναπέ του σπιτιού. Όργανο που προπαγανδίζει τις θέσεις του κόμματος έχουμε και όπως επίσης λέει ο σοφός λαός "όπου λαλούν πολοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει".

Με αγάπη το μέλος της Ο.Β. Κορυδαλού και μέλος του συνδικάτου οικοδόμων Πειραιά Λύκουρας Θανάσης και μην σε παραξενέυει η αναφορά του ονόματος μου γιατί έχω φτάσει να φοβάμαι περισότερο εσάς παρά τους ασφαλίτες, άσε που η δράση μου επώνυμη ήταν πάντα και άρα με ξέρουν είδη ποιος είμαι και τι λέω. Έτσι από αυτούς το "περιμένω" πάντα αλλά οι βλακεία των συντρόφων μου πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει..

..αυτό να σου πώ δεν το περίμενα μέχρι προσφάτως.

TRASH είπε...

@TROJAN SPEECH :
Βάζεις ένα ζήτημα νοωτροποίας (όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας), που με έχει απασχολήσει και εμένα πολύ, και σίγουρα μας κάνει ζημιά. Από την άλλη μεριά όμως η ανάρτηση του κόκκινου άνεμου ήταν πολλαπλά χρηστική, τουλάχιστον σε ανθρώπους όπως εγώ που η προσωπική επαφή μου με την "εξωκοινοβουλευτική" και τον Α/Α χώρο είναι σχεδόν καθημερινή. Αρκετοί άνθρωποι από εκεί σίγουρα θα προβληματιστούν εάν δούνε πως οι απόψεις τους ταυτίζονται με αυτές των απροκάλυπτα δηλωμένων φασιστών...
ΚΟΚΚΙΝΕ ΑΝΕΜΕ: σου χρωστάω μια δημοσίευση, δεν την έχω ξεχάσει, απλά έχω ψιλομπλέξει το τελευταίο διαστημα....

TRASH είπε...

Υ.Γ.
TROJAN SPEECH:
Δεν νομίζεις πως οι πραγματικά ουσιαστικοί προβληματισμοί σου, θα έπρεπε να διατυπώνονται στα "αρμόδια όργανα" και όχι στο ίντερνετ;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Προς TROJAN SPEECH
Θα πρέπει να με θεωρείς πολυ αφελή για να ¨τσιμπάω" σε τέτοιες ...... σαν τις δικές σου!
Αυτό που επισήμανα και επισημαίνω είναι το γεγονός ότι οι προβοκάτορες, από όπου και αν προέρχονται έχουν κοινή αντικομμουνιστική γλώσσα. Αμφιβάλλεις?
Όλα τα άλλα τα προσπερνώ και σου λεω τα εξής:
ΟΣΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ..
Τράβα το δρόμο σου λοιπόν , και ρίξου τη μάχη να κλείσουν κάποια blog .

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

....Ελπίζω να διαβαστεί από πολλούς το σχόλιο σου. Ταυτόχρονα τους καλώ να διαβάσουν προσεχτικά και την ανάρτηση. Θα καταλάβουν πολλά, κυρίως για τους λόγους της επίθεσης, αλλά και για την ιστορία που διηγείσαι.

TROJAN SPEECH είπε...

[Δεν νομίζεις πως οι πραγματικά ουσιαστικοί προβληματισμοί σου, θα έπρεπε να διατυπώνονται στα "αρμόδια όργανα" και όχι στο ίντερνετ;]

Από τη μιά έχεις δίκιο σύντροφε trash από την άλλη η θέση μου είναι λεπτή γιατί εδώ διαστρεβλώνονται θέσεις του κόμματος με γενικολογίες και με συνθηματολογία που ουδέποτε χρησιμοποίησε το κόμμα

Προς ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

Ενοείται ότι οι καλοθελητές πάντα θα πληθαίνουν γιατί αν δεν πλήθαιναν θα έπρεπε να ανησηχούμε ότι κάτι δεν κάνουμε καλά και το σύστημα αφήνει τον κόσμο να έρθει μαζι μας, σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα στα υπόλοιπα όμως..

Καταρχήν άλλο πράγμα η αντικομμουνιστική επίθεση και άλλο η αντι-κκε, άλλο πράγμα η ηγεσία ενός πολιτικού χώρου και άλλο η βάση του και τέλος αλλιώς κινείται ο χώρος των αριστεριστών και αλιώς των φασιστών-Γκεμπελιστών, Όλα αυτά είναι διαφορετικές καταστάσεις πραγμάτων και χρήζουν ιδιαίτερης μελέτης και διαφορετικής αντιμετώπισης το καθένα ξεχωριστά. Το στουβάλιασμα μόνο ζημιά μας κάνει.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

1.Aν διαβάσεις προσεκτικά την ανάρτηση θα δεις πως αναφέρερται ότι οι φασίστες αν θέλουν να προβοκάρουν, χρησιμοποιούν κάθε μέσο. Αξιοποιούν κάθε τρόπο. Σου θυμίζω την περίφημη προβοκάτσια Καρατζαφέρη περσι 5 Μάη. Θυμάσαι με τι συνθήματα προσπάθησαν να προβοκάρουν; Μήπως τα ίδια ακούστηκαν όχι μόνο απο τους χρυσαυγίτες , αλλά και από άλλους "αντιεξουσιαστικούς" χώρους;
2.Αντικομμουνισμός και αντιΚΚΕ ταυτίζονται και μην το αναλύσουμε εδώ γιατί είν αι μεγάλη κουβέντα.
3.Πλέον έχει και η βάση τις ευθύνες της. Όταν επιμένει να συμμετέχει στις πορείες με εκείνους τους χώρους που προβοκάρουν , τότε εχει ευθύνες και ο απλός οπαδός , και μάλιστα μεγάλες ευθύνες. Εμπειρία υπάρχει πλέον. Άρα σε ένα βαθμό είναι συνένοχος της προβοκάτσιας.

TROJAN SPEECH είπε...

Ευθύνες πάντα έχει ο καθένας για τις επιλογές του αλλά εδώ το θέμα είναι σε ποιόν αναλογεί τι, σε ποιο βαθμό, πότε μπαίνει διαχωριστική γραμμή στο πρόσωπο (εννοείται ότι στην άποψη πάντα υπάρχει), πώς αντιμετωπίζεις κάποιον με αντίθετη άποψη και ποιά κριτήρια θέτεις στην μεταξύ σας επικοινωνία. Άμα δεν μπορείς αυτά να τα φτιάξεις στο κεφάλι σου τότε καλύτερα να μην πάς πουθενά. Επίσης αν είναι δυνατόν να μην έχεις καταλάβει ότι τη βάση θές να την αποσπάσεις και όχι να την απωθήσεις που σημαίνει ότι πρέπει να κάτσεις και να συζητήσεις μαζί της δειχνοντας το δέοντα αρχικά σεβασμό στις επιλογές της γιατί χωρίς αυτήν δεν πάς πουθενά.

Οι κύριοι του blackblogofcommunism είναι φυσικό να χρησιμοποιούν και αριστερίστικη αντι-κκε επειχηρηματολογία μιας και ανήκουν στο γνήσιο χώρο των σύνγχρονων του Γιόχαν Γκέμπελς. Ο δε κύριος Γιόχαν Γκέμπελς είναι υπεύθυνος για την άνοδο του Ναζισμού στη Γερμανία και με την καθαρά επιστημονική θεωρία του ο καπιταλισμός κατάφερε να κάνει πιστευτά στον κόσμο τα πιο μεγάλα ψέματα της ιστορίας. Η συγκεκριμένη σχολή προπαγάνδας μετράει την ποσότητα του ψέματος και όχι την ποιότητα καθώς σύμφωνα με τη θεωρία η πρώτη είναι ποιό αποτελεσματική από τη δεύτερη.
Το θέμα της ποσότητας τώρα αφορά καί τον αριθμό των ψεμάτων και στο πόσες φορές επαναλαμβάνονται ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΗΓΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ. Στο τελευταίο μάλλον μπερδεύεται λίγο το πράγμα και μπορεί κανείς να πεί πολλά.
Σημασία έχει ότι το συγκεκριμένο blog δεν κατασκεύασε ένα ψέμα και αυτό το χρησιμοποίησε και ο χώρος των αριστεριστών, απλά χρησιμοποίησε ένα αντι-κκε επιχείρημα των αριστεριστών μέσα σε ένα χάος από πληροφορίες που πραγματικά είναι "ότι νά 'ναι", εγκυρες, άκυρες, αληθείς, ψευδείς, χρήσιμες, αχρηστες όλες κλεμμένες και ανακατεμένες σε μια ωραία αντικομμουνιστική σούπα (με κύριο όπλο την αντι-κκε και αντισταλινική προπαγάνδα).
Έτσι όμορφα, αδίστακτα, και προπαντός καλοπληρωμένα και αλίμονο σε μας αν μπερδεύουμε τους έμμισθους με τους αφελείς και τους ματαιόδοξους. Όλοι αυτοί αλληλοεπηρεάζονται αλλά η αντιμετώπιση δεν μπορεί να είναι η ίδια

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που φασίστες χρησιμοποιούν αριστεριστικη φρασεολογία για να προβοκάρουν, στην Ελλάδα ή στον κόσμο.
Αφελεια και άγνοια σήμερα δεν δικαιολογείται πλέον. Είμαστε όλοι γνωστοί και στις ιδέες μας και στις πρακτικές μας. Πλέον ο καθένας κάνει τις επιλογές του έχοντας πλήρη γνώση όλων των δεδομένων. Άρα τηρουμένων των αναλογιών, ευθύνη έχει και ο τελευταίος διαδηλωτής που πορεύεται με αυτούς.

TROJAN SPEECH είπε...

Ναί, αλλά συνεχίζεις να μιλάς για τον εαυτό σου βάζοντας μπροστά την ταμπέλα του κόμματος οπότε φέρεις και εσύ τις δικές σου ευθύνες στην προβοκάτσια

λάβε τις

http://blackblogofcommunism.com/2011/03/01/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac/

Το κόμμα έχει άλλη θέση και οφείλω αυτό για μιά ακόμη φορά τουλάχιστον εδώ να το κάνω ξεκάθαρο και τέλος πάντων το πρόβλημα δεν θα λυθεί εδώ..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Ποια ακριβως ειναι η συμβολή μου σε ποια προβοκατσια?
Ειδα την αναφορά στο ιστολόγιο..και λοιπόν?
Α! και κατι άλλο! Σαφώς και δε μιλάω εκ μέρους του κόμματος. Το ΚΚΕ έχει δική του ιστοσελίδα και εφημερίδα. Χρησιμοποιώ δημοσιεύματα του Ριζοσπαστη με δική μου ευθύνη και όχι του κόμματος.
Και..επιμένω..ποια είναι η συμμετοχή μου σε ποια προβοκάτσια?

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ..
Προς πληροφόρηση του κοινού...
Οι φασίστες διαμαρτύρονται γιατί τους αποκαλούμε φασίστες και γιατί τους αποκαλώ εγώ αντικομμουνιστικά γουρούνια...
Διαβάστε πως αναφέρονται στο ιστολόγιο.........

http://blackblogofcommunism.com/2011/03/01/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC/

Ας προχωρήσουμε σε κάποιες δημοσιεύσεις που έγιναν για εμάς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο ιστολόγιο Κόκκινος Άνεμος (http://redwildwind.blogspot.com) μας αποκαλούν αντικομμουνιστικά ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ:

Όλα τα αντικομμουνιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη.

Έχετε ακούσει τη γνωστή παροιμία “όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη;” Ας την παραφράσουμε λιγάκι. “‘Ολα τα αντικομμουνιστικά γουρούνια έχουν την ίδια μούρη”. Το παρακάτω κείμενο είναι από την ιστοσελίδα http://blackblogofcommunism.com. Ο υπέρτιτλος της σελίδας είναι “Μαύρο ιστολόγιο κομμουνισμού.” Δε φαντάζομαι να χρειάζεται παραπάνω συστάσεις!

Ας συνεχίσουμε με κάποια από τα σχόλια που μπορούμε να βρούμε σε αυτό το κομμουνιστικό ιστολόγιο:

“ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ”, “ΤΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ”, “ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ….”

TROJAN SPEECH είπε...

Ή στραβός είσαι ή το παίζεις στραβός!

Η αναφορά δεν καταφέρεται εναντίων σου, χεσμένο σε έχουν. Η αναφορά βάλει όλο τον κόσμο του ΚΚΕ κατηγορώντας τον ως αντιδημοκρατικό και υβριστή. Χρησιμοποίησες μια παράφραση του συνθήματος που "κινείται" στον αντιεξουσιαστικό χώρο "όλα τα αφεντικά-γουρούνια την ίδια μούρη έχουν" και που είναι άκρος υβριστικό και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε. και κατηγορείς ανθρώπους που βρίσκονται στη βάση άλλων πολιτικών χώρων ως προβοκάτορες που επίσης αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ενώ ο πρώτος προβοκάτορας είσαι εσύ γιατί όλα αυτά τα λές φέροντας την ταμπέλα του ΚΚΕ-bloger άρα αν στηθούνε κρεμάλες η πρώτη πάει για σένα. Υπάρχει πάντα βέβαια και η χάρη λόγο βλακείας αλλά αυτό το βλέπουμε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Εκανες το χρέος σου σωστά;Έβαλες κουβένετες στο "στόμα" μου που ποτέ δεν είπα. Δεν χαρακτήρισα όλη τη β'άση των άλλων πολιτικών χώρων ως προβοκάτορες. ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΡΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΛΌΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟΙ. Τράβα τώρα το δρόμο σου.
Έλπίζω όσοι διάβασαν τα σχόλια σου να κατάλαβαν. Δεν πρόκειται να τα σβήσω αλλά μην περιμένεις να απαντώ πια.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Όσοι αντέξατε και διαβάσατε τα σχόλια μεχρι εδώ , καντε ένα κόπο ακόμα και διαβάστε παρακάτω, ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ.

http://blackblogofcommunism.com/2010/08/16/%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85/#comment-870

Θανάσης είπε
Φεβρουαρίου 28, 2011 στο 21:22

“Στον κομμουνισμό, τόνισε ο Γάλλος ιστορικός, η καταστολή αναδείχθηκε ως βασικό στοιχείο της οργάνωσης του κράτους και της κοινωνίας.”

Ενώ στο καπιταλισμό η οργάνωση του κράτους δεν βασίζεται στην καταστολή θα ήθέλε να πεί ο ποιητής..

..και οι τραπεζίτες με τις Ε.Ε. και τα Δ.Ν.Τ τους, όταν ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις, επιβάλονται με κατοχικό τρόπο στους λαούς εγκαθιδρύοντας οικονομικές δικτατορίες και τελικώς εξευτελίζουν με το χειρότερο τρόπο αυτούς που χτίζουν με τα χέρια τους την οικονομία (απλούς εργαζόμενους τους λένε) θα έχουν ως πρώτο μελημά τους τη διαφύλαξη της κουλτούρας της δημοκρατίας, της αναγέννησης και του διαφωτισμού θα ήθελε να πεί επίσης ο μέγας φιλόσοφος..

Καταδικάζω απερίφραστα πάραυτα την παρέμβαση-επέμβαση του ιστορικού Κ.Κ.Ε. στην εκδήλωση του μεγαλου αντι-ιστορικού..

..Θα πρέπει να θεωρείς τον λαό που υπερασπίζεσαι τόσα χρόνια πολύ βλάκα και ευκολόπιστο για να κάνεις αυτή την άστοχη ενέργεια.

Καλή συνέχεια στο πραγματικά δύσκολο έργο σας παιδιά και ελπίζω τουλάχιστον να είναι καλοπληρωμένο.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ: ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ. ΟΦΕΙΛΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ TROJAN SPEECH. ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

Άραγε ποιός να είναι αυτός ο μυστήριος Θανάσης που άφησε το σχόλιο;;;;;

TROJAN SPEECH είπε...

Μυστήριο με ονοματεπώνυμο φίλε μου..

Τα πράγματα είναι πολύ απλά βρε καλά μου παιδια. Διάβασα για τη Μαύρη Βίβλο από το Ρίζο, την επισκεύτηκα, μου σπάσαν τα νεύρα, απάντησα, μου ξανασπάσανε τα νεύρα με την αναφορά τους στο ιστιολόγιό εδώ, το επισκεύτηκα, απάντησα..

Τι διάολο ανακάλυψες εσύ κόκκινε άνεμε για μένα και καλείς τον κόσμο να το ανακαλύψει και αυτός που δεν το έχω ανακαλύψει ούτε γώ τώρα είναι ένα ζήτημα, σε παρακαλώ όμως να το πάρει το ποτάμι γρήγορα γιατί βρίσκομαι σε μεγάλη αγωνία.

Επίσης αν θα μπορούσες να μου λύσεις την απορία για το πώς ενώ μου δηλώνεις κατηγορηματικά πως δεν θα μου απαντήσεις ξανα (προς μεγάλη μου ανακούφιση μιας και θέλω να λήξει το θέμα) μου απαντάς σε post που ανάρτησα σε άλλο blog.
..μήπως..
Έλα πές την αλήθεια, την έχεις πατήσει μαζί μου ατιμούλη;
..ή..
και τα δύο blogs είναι δικά σου; (αυτές οι συνομωσιακές αρλούμπες έχουν μεγάλη πλάκα)
..ή..
να σοβαρευτούμε λίγο (λέω τώρα κι εγώ) γιατί έρχονται δύσκολοι καιροί και να αρχίσουμε να προσέχουμε λίγο αυτά που λέμε, γράφουμε και κάνουμε;