Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Καταγγελία του Π.Α.ΜΕ Εκπαιδευτικών


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ
 
Η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την άγρια επίθεση των ΜΑΤ, την εκτεταμένη χρήση χημικών ενάντια στους διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας.
Καταγγέλλει επίσης την επίθεση σε εκπαιδευτικούς κάτω από τα γραφεία της ΔΟΕ (Σύνταγμα-Ξενοφώντος), τη χρήση χημικών γύρω και μέσα στο κτήριο και τον τραυματισμό τριών εκπαιδευτικών. Η ενέργεια αυτή στοχεύει στο χτύπημα και στην τρομοκράτηση του λαϊκού κινήματος για να περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα που περιέχονται στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Ταυτόχρονα, η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ καταγγέλλει τον προβοκατόρικο ρόλο των κουκουλοφόρων στο κίνημα. Οι κουκουλοφόροι αξιοποιούνται και εντάσσονται σε συγκεκριμένο σχέδιο υπονόμευσης και χτυπήματος του κινήματος. Μέσα στους κουκουλοφόρους δραστηριοποιούνται διάφοροι μηχανισμοί, υπηρεσίες και ασφαλίτες, έτοιμοι για κάθε προβοκάτσια και αποπροσανατολισμό.
Αυτοί οι μηχανισμοί βρίσκονται στην υπηρεσία της κυβέρνησης, υπηρετώντας το σχέδιο τρομοκράτησης του λαού και του λαϊκού κινήματος. Συμπληρώνουν με τον κατασταλτικό αυταρχισμό τον αισχρό εκβιασμό της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας.
Ο λαός να απαντήσει στην κλιμάκωση του αυταρχισμού, στην επίθεση στα δικαιώματά του με οργάνωση και αντεπίθεση για την απόκρουση και την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής της εξουσίας των μονοπωλίων.
Η ταξική πάλη όσο περνάει ο καιρός θα οξύνεται. Οι εκβιασμοί, η προβοκάτσια από τα όργανα του συστήματος, οι απειλές και η τρομοκρατία θα κλιμακωθούν. Τώρα απαιτείται οργάνωση του αγώνα, περιφρούρησή του, συμπόρευση και συμπαράταξη με το ΠΑΜΕ.

Καμία θυσία-την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/241-flertarontas-me-ton-thanato