Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Όμορφος κόσμος, ελεύθερος, καπιταλιστικά φτιαγμένος!

Στην Αμερική  ένας 59χρονος άντρας με παράλυτο πόδι,μετακίνηση σπονδύλου, αρθρίτιδα και όγκο στο στήθος, προχώρησε στην εξής πράξη: Όταν απολύθηκε από την Coca-Cola και συνεπακόλουθα έχασε και το δικαίωμα για ασφάλεια, πήγε σε μια τράπεζα, έκλεψε 1 δολάριο και περίμενε την αστυνομία να τον συλλάβει.Σκοπός του να οδηγηθεί στη φυλακή για να εξεταστεί από γιατρό.
(Το διάβασα στον Οδηγητή Ιουλίου -Αυγούστου)
Πως είπατε; διαδόσεις των "αναρχοκομμουνιστών¨; Έχετε δίκιο. Γιατί στις ΗΠΑ όπου ανθεί η δημοκρατία, δεν την κυβερνούν λαμόγια και κλέφτες,όπου κάθε παράβαση του νόμου τιμωρείται σκληρά ακόμα και αν είσαι ο Στρος Καν, ούτε Π.Α.ΜΕ υπάρχει για να δημιουργεί πρόβλημα στο εμπορικό κέντρο όπως στην Αθήνα με τις κινητοποιήσεις του ή να δημιουργεί πρόβλημα στο λιμάνι και να μην μπορεί ο κοσμος να πάει διακοπές. Στις ΗΠΑ λοιπόν, εντελώς ελεύθερα και κυρίως ακηδεμόνευτα και ακομμάτιστα, υπάρχουν 40 εκατομμύρια άνθρωποι που δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Υπολογίστε ότι ο πληθυσμός των ΗΠΑ είναι περίπου 310 εκατομμύρια.
Αν δεν σας πείθουν όλα αυτά γιατί κατά τη γνώμη σας ο σοσιαλισμός  απέτυχε άρα τι κάθομαι και σας λέω, δείτε την όλη ιστορία σαν μια ιδέα προερχόμενη από τη μεγάλη καπιταλιστική μητέρα. Που ξέρετε μπορεί και να σας χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: