Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Στον αγωνιστή της ελευθερίας και της δημοκρατίας , Βαρδής -Μαριάννα ...και λοιποί

Η  πλουτοκρατία αποχαιρετά έναν "γνήσιο αγωνιστή" της δημοκρατίας της και της ελευθερίας της.
Η πλουτοκρατία αποχαιρετά τον άνθρωπο που πάλεψε όσο κανείς για να διαλύσει το ΚΚΕ,  για να πάρει από το δρόμο της το "εμπόδιο" που  της δημιουργεί προβλήματα και που τελικά θα την ανατρέψει.
To επιθανάτιο αποχαιρετισμό που έγραψε ο ίδιος τον βλέπετε δίπλα από το στεφάνι των Βαρδινογιάννηδων. Διαβάστε τον και θα καταλάβετε γιατί πλάκωσε όλη η  πλουτοκρατία εκεί.


...και εκπρόσωπος της Alpha-EurobankΑκόμα στεφάνια έστειλαν  η οικογένεια Κόκκαλη, η οικογένεια Αγγελόπουλου, η οικογένεια Λιβάνη  ....
ΠΡΟΣΘΗΚΗ 1/09/2011  από την Καθημερινή

Για τον Λεωνίδα Κύρκο
Και για το ΚΚΕ (Εσωτερικού) και τον Λεωνίδα Κύρκο, ο Μπρουκς Ρίτσαρντς είχε να πει τα εξής: «Ο ηγέτης του ΚΚΕ (Εσωτερικού) είναι έξυπνος, λογικός, φιλικός και αγγλόφιλος. Ισως να υπάρξουν πλεονεκτήματα αν αναπτύξουμε στενότερους δεσμούς μαζί του και με άλλα στελέχη του ΚΚΕ (Εσωτερικού) που διάκεινται ευνοικά προς το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δύση. Ενθαρρύνοντας το διάλογο με την ηγεσία του ΚΚΕ (Εσωτερικού), ίσως να έχουμε τη δυνατότητα να επηρεάσουμε την πορεία του κόμματος αυτού προς μια κατεύθυνση περισσότερο ικανοποιητική για τα συμφέροντά μας. Βεβαίως, στην προσπάθειά μας αυτή θα πρέπει να αποφύγουμε να έρθουμε αντιμέτωποι με την ελληνική κυβέρνηση. Ισως ο πλέον αποτελεσματικός τρόπος να ενθαρρύνουμε το διάλογο θα ήταν μια μη κυβερνητική οργάνωση να προσκαλέσει τον Λεωνίδα Κύρκο να επισκεφθεί μόνος του η ως επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΚΚΕ (Εσωτερικού) τη Βρετανία. Η εναλλακτική λύση θα ήταν να προσκληθεί σε ακαδημαϊκό συνέδριο –π.χ. με θέμα την Ευρωπαική Ενοποίηση– στο οποίο θα συμμετείχαν και αξιόλογοι Βρετανοί πολιτικοί».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RED. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΚΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Φίλε ανώνυμε ανήκω σε μια γενιά που ο ευρωκομμουνισμός ήταν σε πλήρη ανάπτυξη. Το τι "δημοκρατικό σοσιαλισμό" φάγαμε στη μάπα δε λέγεται. Με την περίπτωση του Κύρκου και όσων πρέσβευε ισχύει το "μηδένα προ του τέλους μακάριζε"