Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΣΧΟΛΙΟ «για την οργάνωση συλλαλητηρίων από την Ελευθεροτυπία


Έντυπη Έκδοση-Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Κυριακή 21 Αυγούστου 2011
«…Η εκτίμηση ότι η κυβέρνηση δεν έχει περιθώρια ελιγμών και είναι αναγκασμένη να επιτίθεται διαρκώς, παρότι είναι παντελώς αδύναμη, βρίσκεται στο επίκεντρο των σχεδιασμών στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αιχμή του δόρατος χαρακτηρίζονται και εδώ οι κινητοποιήσεις για το εκπαιδευτικό (με το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της 23ης Αυγούστου), …αλλά και η επάνοδος των «αγανακτισμένων» στις πλατείες».
Έντυπη Έκδοση -Ελευθεροτυπία, Τρίτη 23 Αυγούστου 2011
«…Ήδη το συλλαλητήριο αύριο Τετάρτη -ημέρα ψήφισης του σχεδίου νόμου- …αποκτά πανεκπαιδευτικό χαρακτήρα».

 Καιρό τώρα γνωρίζαμε πως οι οπορτουνιστικές ομάδες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν αδερφικούς αίματος με το συγκρότημα Τεγόπουλου, την Ελευθεροτυπία και τους αρθρογράφους της.Πολλά χρόνια τώρα η εν λόγω εφημερίδα διαφημίζει τις πρωτοβουλίες αυτών των ομάδων και ρίχνει λάσπη στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών ή στην καλύτερη περίπτωση αποκρύπτει τις θέσεις και τις δραστηριότητες του. 
Η γελοιότητα όμως έχει κάποια όρια. Γιατί σε δύο μόλις μέρες η Ελευθεροτυπία έδωσε γραμμή στις ομάδες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ των Πανεπιστήμιων 2 φορές! Πριν καν οποιοσδήποτε φορέας το αποφασίσει η Ελευθεροτυπία προκήρυξε «πανεκπαιδευτικό» συλλαλητήριο στις 23 Αυγούστου!! Μετά από 2 μέρες η ημερομηνία άλλαξε!!!Ήρθε η ώρα να βγάλουν οι φοιτητές συμπεράσματα, να γυρίσουν την πλάτη στους χαϊδεμένους των αστικών ΜΜΕ. Να δυναμώσουν την πάλη για να μην πληρώσει την κρίση ο λαός, να μην περάσει ο νέος νόμος-πλαίσιο, για Πανεπιστήμια στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών και όχι των μονοπωλίων. Να συμπορευτούν με το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΑΜΕ-ΜΑΣ (στην Αθήνα στις 7:00μμ, Ομόνοια)

23-8-2011

1 σχόλιο:

TRASH είπε...

Πολλαπλά χρήσιμο το ποστ, για όποιον θέλει να καταλάβει τι γίνεται. Το Τεγοπουλέϊκο πήρε εργολαβία και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ τώρα, εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μάλλον δεν πείθει πια και τόσο πολύ σαν ανάχωμα.
(αν είχες και κανένα LINK από το άρθρο της "Ε", να μην ψάχνουμε όλη την κυριακάτικη...)