Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Φασιστική πρόκληση στα Δερβενάκια

Στις 26 Ιουλίου 2011, πριν  6 ημέρες δηλαδή, στα Δερβενάκια Κορινθίας, στο χώρο που υπάρχει το μνημείο για να θυμίζει τη μεγάλη νίκη του επαναστατημένου λαού εναντίον του Δράμαλη, έγινε μια "σεμνή" τελετή από τις πολιτικοστρατιωτικοθρησκευτικές αρχές και...τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Βλέποντας το βίντεο παρατηρεί κανείς ότι:
Οι φασίστες είναι παραταγμένοι προκλητικά απέναντι από το  στρατιωτικό άγημα και ξερνάνε ανεμπόδιστοι φασισμό. Βάλτε στη θέση τους τώρα μέλη του Π.Α.ΜΕ με πανώ , πικέτες κλπ. ή  κάποιους αγρότες της περιοχής  ή ... τους ταξιτζήδες που θα τιμούσαν αγωνιστικά τη σπουδαιότερη ίσως μάχη της επανάστασης του 1821. Πάτε στοίχημα πως θα γινόταν η δεύτερη μάχη των Δερβενακίων με τα ΜΑΤ. Φυσικά τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης θα είχαν αναλυτικότατα ρεπορτάζ και θα μιλούσαν για πρόκληση κλπ. Το έχουν κάνει άλλωστε πολλές φορές όταν εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια παρελάσεων προσπαθούν να τιμήσουν αγωνιστικά , όπως αξίζει άλλωστε, τους αγώνες του λαού μας. Τώρα ,όχι απλά δεν είπαν λέξη, αλλά η επίσημη ηγεσία φάνηκε να το απολαμβάνει κιόλας.
"Αίμα....." ουρλιάζουν οι φασίστες στο βίντεο. Λϊγες ώρες πριν το  φασιστικό σκυλί στη Νορβηγία είχε δολοφονήσει 93 ανθρώπους. Εδώ οι εκπρόσωποι του Θεού  χειροκροτούν τους φασίστες της  Χρυσής Αυγής και οι εκπρόσωποι της πολιτείας και  οι  αξιωματικοί   δέχονται να συνυπάρχουν, μήπως το απολαμβάνουν κιόλας, με φασίστες που ουρλιάζουν "αίμα...";
Μια μικρή γραφειοκρατική παρατήρηση. Στο βίντεο  και στο λεπτό 1.20΄ακούγεται ο επίσημος εκφωνητής της εκδήλωσης να προαναγγέλει την κατάθεση  στεφανιού από τον Χρυσαυγίτη φασίστα. Αυτό σημαίνει ότι όταν συντάχτηκε το επίσημο πρόγραμμα της εκδήλωσης κάποιος συμπεριέλαβε και τους φασίστες ως επίσημα καταθέτοντες στεφάνι; Έχει κανείς κάποια απάντηση;
Την περίοδο που  οι εργαζόμενοι δολοφονούνται κυριολεκτικά στους τόπους εργασίας , οι μισθοί μειώνονται, τα ελάχιστα δικαιώματα που απόμειναν  σφαγιάζονται,  με τη συνδρομή της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης,  η ελληνική πολιτεία επιλέγει να συνυπάρχει στον ίδιο χώρο με φασίστες!
"Αυτή η πολιτική είναι και το μεγαλύτερο έγκλημα που πρέπει να "δικαστεί" και "καταδικαστεί" από το λαό με τους αγώνες του".
Υ.Γ. Ακούστε τις δηλώσεις του φασίστα. Σας θυμίζουν κάτι; Ναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: