Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Η ΠΑΣΠ πολυτεχνικής ΑΠΘ καταγγέλει την υπουργό Παιδείας για προσλήψεις από το παράθυρο.

To θέμα το πρωτοείδα στο blog του Τάσου. Με λίγο ψάξιμο εντόπισα  στο alfavita την καταγγελία της ΠΑΣΠ πολυτεχνικής ΑΠΘ για διορισμό γνωστών ΠΑΣΠιτών από την υπουργό πρωτομάστορα της συναίνεσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ , από αυτήν  που "κατακεραύνωσε" το ΚΚΕ  επειδή  τόλμησε να πει ότι θα αντισταθεί στην εφαρμογή του νέου νόμου  πλαισίου για τα ΑΕΙ, ενώ την ίδια ώρα η ίδια διόριζε τα δικά της ΠΑΣΠιτικα παιδιά , για να αποδείξει ότι οι "νόμοι"εφαρμόζονται. 
Φυσικά δεν έχουμε αυταπάτες ότι ξαφνικά ένα κομμάτι  της ΠΑΣΠ  αποφάσισε να αγωνιστεί για την ανατροπή του νόμου!  Να θολώσουν τα νερά πάνε. Να ρίξουν στάχτη  στα μάτια των φοιτητών  για τις δικές τους ευθύνες  για όλα συμβαίνουν στα  ΑΕΙ και στα ΤΕΙ. Από την άλλη έχουν κάθε δικαίωμα να υποθέσουν όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που βλέπουν τους μισθούς τους να κατρακυλάνε μήνα με το μήνα, που δεν γνωρίζουν αν θα έχουν δουλειά επειδή επίκειται εργασιακή εφεδρεία, ή δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα  με συνθήκες γαλέρας, ή δεν έχουν καθόλου δουλειά και ν πεινάνε, έχουν δικαίωμα λοιπόν να υποθέσουν ότι ο όλος καυγάς γίνεται επειδή βολεύτηκαν κάποιοι ΠΑΣΠίτες και οι υπόλοιποι έμειναν με...την όρεξη. Είναι γνωστό εξάλλου σε αυτούς του χώρους πως, όταν τρώνε...δε μιλάνε!
Διαβάστε την ανακοίνωση τους. Τα συμπεράσματα δικά σας, αν και πάω στοίχημα πως σε κάποια σημεία θα γελάσετε με την ψυχή σας.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια: