Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Λοιπόν κυρ-Κώστα, μπαρμπα-Γιάννη, είχα δίκιο;

Πώς το έλεγε το  σκυλοτράγουδο είπαμε;
"Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
κι εσύ μιλάς γιατί πράγματα μικρά..."
Επιτέλους  μπορούν να χαρούν τον έρωτα τους ρε παιδί μου! Τριάντα τόσα χρόνια παράνομος έρωτας πάει πολύ. Από σαράντα τόσα κύματα πέρασε. Οι παλιότεροι θα θυμούνται τις φοβερές μονομαχίες του "φωτός με το σκοτάδι" και τους χαριεντισμούς πίσω από τις κλειστές πορτές. "Κώστα μου" ο ένας "Αντρέα μου" ο άλλος.  Αλλά για να κρατάνε τη φτωχολογιά στο χέρι, σφάζονταν στη Βουλή. Χαμός στα καφενεία στις εργατογειτονιές και στα  αγροτικά φτωχοχώρια. Δε  πα να λέγανε τα "Κουκούδια" ότι είναι στημένο το δικομματικό σκηνικό; "Συνεργάτες της δεξιάς¨μας" αποκαλούσαν οι μεν, "δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ" οι δε, αλλά  η δουλειά τους γινόταν. και τώρα.....
Από το  EΘΝΟΣ
Λοιπόν κυρ-Κώστα, μπαρμπα-Γιάννη, μαστρο -Παναγιώτη, είχα δίκιο; Είχα παναθεμά με. Και συ τι θα κάνεις τώρα που ακόμα και να ξεπουληθείς πάλι δε φτάνει για να βοηθήσεις το Γιαννάκη, το Βαγγέλη, τη Αννούλα σου να σπουδάσει. Θα έρθεις μαζί μας; Θα έρθεις για να τους κόψουμε τη χαρά στη μέση.
Μια και το έφερε η κουβέντα για δικομματικά πανηγύρια, θα έλειπε ο ΣΕΒ από τη χαρά; Όχι βέβαια!
Διαβάστε...
Εξάλλου, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη χθεσινή υπερψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, δήλωσε τα εξής:
«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι υπήρξε ευρεία πολιτική συναίνεση σ’ ένα θέμα όπως η Ανώτατη Παιδεία, που αφορά αξίες, αντίληψη ζωής και την ίδια την ποιότητα του μέλλοντός μας.
Ελπίζω ν’ αποδειχθεί και σημαδιακό: να αποτελέσει πρόκριμα για την επίτευξη συναίνεσης και σε μια σειρά άλλων κρίσιμων ζητημάτων όπως το Φορολογικό και η Συνταγματική Αναθεώρηση.» capital.gr


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: