Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

H απάντηση του Νίκου Μπογιόπουλου

Θεωρώ ότι ο Νίκος Μπογιόπουλος απάντησε σήμερα σε όλη την τσογλανοπαρέα (συγκρατήθηκα) και στον οχετό που εκτοξεύθηκε εναντίον του ΚΚΕ.
Να η απάντηση του. Θα την βρείτε στη σελίδα 22 του Ριζοσπάστη.
Στη μνήμη του πατέρα του, του κομμουνιστή ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, ο γιος του, Νίκος Μπογιόπουλος, προσφέρει στο «Ριζοσπάστη» το ποσό των 3.200 ευρώ.

Για να δούμε άθλιοι θα το δημοσιεύσετε στα μπλόγκ σας!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν ξέρεις καλό είναι να μαθαίνεις. Ο Μπογιόπουλος είχε αρνηθεί να υπογράψει ατομική σύμβαση εργασίας και είχε παραιτηθεί του Μισθού του από τον Σεπτέμβριο του 2013. Επειδή όμως αυτή η παραίτηση δεν μπορεί να γίνει αλλιώς παρά με νόμιμο τρόπο, οι δύο μισθοί (Σεπτέμβριος- Οκτώβριος) μέχρι την απόλυσή του παραδόθηκαν στο κόμμα (μέσω του Ριζοσπάστη που είναι ο εργοδότης, δηλαδή αυτός που τους καταβάλει στον εργαζόμενο Μπογιόπουλο, με την μορφή της προσφοράς στη μνήμη του πατέρα του. Θα μπορούε να το κάνει αθόρυβα με μια απόδειξη που θα την γνω΄ριζε μόνο το λογιστήριο του Ριζοσπάστη. Γιατί όμως να μην γνωρίζει όλος ο κομματικός κόσμος ότι έδωσε τους μισθούς, από τυος οποίους είχε παραιτηθεί, στο κόμμα; Εντάξει σύντροφε;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Σύντροφε(;) ανωνυμε
Καλή η προσπάθεια αλλά ελλιπέστατη και μπάζει άγρια.
Ξαναχτένισε το σενάριο μην πάει χαμένεος και ο κόπος

Ανώνυμος είπε...

Σενάριο, ε; Για ρώτα τον Ριζοσπάστη. Οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές του Μπογιόπουλου ήταν ή δεν ήταν 1.600 ευρώ; Οι δύο μήνες μας κάνουν ή δεν μας κάνουν 3.200;
Ρώτα και τον Μπογιόπουλο. Παραιτήθηκε ή δεν παραιτήθηκε του μισθού του από τον Σεπτέμβριο; Απολύθηκε ως γνωστόν τέλος Οκτωβρίου. Έχουμε ή δεν έχουμε δύο μισθούς (Σεπτέμβριος- Οκτώβριος);

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Αν πρέπει να βρεθεί μια λογικοφανής εξήγηση για να ικανοποιήσει το φιλοθεάμων κοινό της "διαμάχης" ΚΚΕ-Μπογιόπουλου, η δική σου έχει σοβαρές αδυναμίες.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιες είναι αυτές; Γιατί εγώ ξέρω την υπόθεση από τα μέσα. Εσύ από που την ξέρεις;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Από πιο μέσα

Ανώνυμος είπε...

Από τα μέσα, από το εσωτερικό δηλαδή του κόμματος. Πιο μέσα δεν γίνεται. Και φυσικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό που λες περί διαμάχης. Ούτε με ενδιαφέρει να τα παρουσιάσω όλα μέλι- γαλά. Η αλήθεια όμως να λέγεται Πολύ περισσότερο που αν ήταν όλα μέλι- γάλα ο Μπογιόπουλος δεν θα απολυόταν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Έλεος!

modesto είπε...

λοιπον παπαρα ανωνυμε, στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, αυτη την υπογραφεις οταν γινεσαι μελος του ΚΚΕ.
που εχετε φαει την καραμελα ολοι με την ατομικη συμβαση.
να παω να βγαλω και εγω μπλοκακι και οταν παω για στησιμο στο φεστιβαλ να ζητησω συμβαση εργου.
αντε καραγκιοζιδες.
και αλλοι συντροφοι που "απολυθηκαν" τις αποζημιωσεις τις αφησαν στο κομμα.
αντε γιατι παρατραβηξε το αστειακι με την ατομικη συμβαση

Ανώνυμος είπε...

δεν γνωριζω αν υπαρχει διαμαχη η ποιος εχει δικιο η αδικο , αλλα ο χειρισμος του θεματος εκ μερους του Μπογιοπουλου , δεν ηταν ο ενδεδειγμενος. Ενας κομμουνιστης βγαινει απο μονος του και καθαριζει και βαζει στη θεση τους ολους εκεινους τους σπεκουλαδορους που βρηκαν αφορμη για να ριξουν λασπη στο ΚΚΕ .

Ανώνυμος είπε...

Αν ο Μπογιοπουλος εχει δικιο θα το βρει [ως μελος του ΚΚΕ] στην κομματικη του οργανωση και οχι στα εντυπα του Ψυχαρη . Κι επειδη ο Νικος ειναι καταρτισμενος κι εξυπνος ανθρωπος θα γνωριζει ασφαλως πως στο ΚΚΕ δεν χωρανε βεντετισμοι. Απο το Γραμματεα μεχρι το απλο μελος, εχουν ολοι τα ιδια δικαιωματα

Ανώνυμος είπε...

Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει...
Αντί να σέρνεται το θέμα στα ΜΜΕ και στα μπλογκς κι ο κάθε αντικομμουνιστής ή αντιΚΚΕ σαλτιμπάγκος να λέει το μακρύ του και το κοντό του, θα έπρεπε η ηγεσία να διοργανώσει μία εκδήλωση με κύριο ομιλητή ή έναν εκ των ομιλητών το Νίκο Μπογιόπουλο. Θα πρότεινα επίσης να ξαναβγεί στα κανάλια και να υποστηρίξει , όπως παλιά, τις θέσεις του Κόμματος. Όσο υπάρχει αυτή η θολούρα κι ο ίδιος δεν έχει να κερδίσει τίποτε και το Κόμμα δέχεται τα πυρά... Εκτός αν κάποιοι εξ αιτίας των θέσεών στον προσυνεδριακό διάλογο επιδιώκουν αυτό που όλοι απευχόμαστε...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Οι απαντήσεις που έπρεπε να δοθούν , δόθηκαν με τον πλέον αρμόζοντα τρόπο. Το ΚΚΕ δεν χαράζει την πολιτική του , ούτε προσαρμόζει την τακτική του σε όσα διάφοροι καλοθελητές , με την καλή και την κακή έννοια,διάφοροι προβοκάτορες σπέρνουν αριστερά και δεξιά.
Οι απαντήσεις που δίνει , όταν πρέπει , είναι απόλυτα στοχευμένες με τρόπο που δεν χωράει καμία αμφιβολία ούτε παρερμηνεία.
Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσεται η απάντηση Μπογιόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

συντροφε Κοκκινε ανεμε (καθαριε)

δεν μας δοθηκε εξηγηση ουτε στο Κόμμα ξεκαθαρη.
δεν βγηκε το Κόμμα να πει κατι για το Μπογιόπουλο.
ο Νικος βγαινει και εκφράζει την γραμμη του Κόμματος, δεν λεει κατι διαφορετικό, πειθαρχει με τις αποφασεις του 19ου, όπως πρέπει.

Θα έπρεπε να γινει κατι.
Καλα εκανε ο Νικος και το δημοσιοποίησε μεσα από το Ριζο. Δεν λέει τιποτα παραπανω. δεν δινει δικαιωμα.
Το Νικο τον χρειαζόμαστε !!

και κατι αλλο..
υπάρχει μια .."φιλολογία" από μερικά μελη.. που "σερνεται" για το Νίκο, και ειναι απαράδεκτη.
καλό αγωνα συντροφε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...


Ο Μπογιόπουλος είναι μέλος σε κάποια κομματική οργάνωση, η οποία είναι η κυρίως υπεύθυνη να πράξει τα δέοντα. Εκεί απολογείται Ο Μπογιόπουλος και το κάθε κομματικό μέλος και αυτή αποφασίζει.
Τώρα όσον αφορά τη φιλολογία , που λες , κάποιων μελών, αν εννοείς κομματικών, επίτρεψέ μου να αμφιβάλλω κατά πόσο είναι μέλη του κόμματος.Πάγια τακτική παραπληροφόρησης είναι το..." εγώ είμαι μέλος, έχω άκρες και τα ξέρω καλά από πληροφορίες από τα ανώτερα κλιμάκια". Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με προβοκάτορες.