Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αύξησαν ψήφους και έδρες οι ταξικές δυνάμεις στα Φροντιστήρια Θεσσαλονίκης

Αύξηση ψήφων και εδρών και διατήρηση της πλειοψηφίας κατάφερε η Πανεκπαιδευτική Συνδικαλιστική Κίνηση ΕΣΑΚ στο Σύλλογο Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών (ΣΕΦΙΕ) Θεσσαλονίκης - Βόρειας Ελλάδας.
Στις εκλογές του Συλλόγου υπήρξε αύξηση της συμμετοχής. Ψήφισαν 120 από 102 που είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές.
Η Πανεκπαιδευτική Συνδικαλιστική Κίνηση ΕΣΑΚ (ΠΑΜΕ) πήρε 76 ψήφους (είχε 61) και 5 έδρες (είχε 4).
Η Αγωνιστική Ενότητα πήρε 37 ψήφους (είχε 34) και 2 έδρες (είχε 2).
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις πήραν 7 ψήφους (είχαν 8) και καμία έδρα (είχαν 1).
Οι εκλογές στο Σύλλογο έγιναν μετά από μια περίοδο όπου οι ταξικές δυνάμεις οργάνωσαν κινητοποιήσεις απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία, την καταστρατήγηση των συμβάσεων καθώς και τη διεκδίκηση υπογραφής ΣΣΕ που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των εργαζομένων. Μία περίοδο μέσα από την οποία προέκυψαν και πολλές νέες εγγραφές μελών στο Σωματείο.
Η Πανεκπαιδευτική Συνδικαλιστική Κίνηση ΕΣΑΚ χαιρετίζει τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις εκλογές και την ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη για δεύτερη συνεχή χρονιά. Καλεί τους εργαζόμενους να μαζικοποιήσουν το σωματείο ώστε από καλύτερους όρους να συνεχίσουν τον αγώνα για τη ΣΣΕ, να αποκρούσουν την εργοδοτική επίθεση που κλιμακώνεται.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: