Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Σπύρος Χαλβατζής στον «ΣΚΑΪ»: Πρόκειται για σκληρή ταξική πολιτική που συνολικά πρέπει να ανατραπεί.

Πρόκειται για σκληρή ταξική πολιτική την οποία το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και το λαό συνολικά να την ανατρέψει και όχι να τη «βελτιώσει» στο πλαίσιο της διαχείρισης «εντός των τειχών της ΕΕ» και του καπιταλιστικού συστήματος.
Αυτό υπογράμμισε ο Σπύρος Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Αιτιολογώντας τη στάση του ΚΚΕ στη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, σημείωσε ότι το ΚΚΕ κατήγγειλε την εφαρμοζόμενη πολιτική της συγκυβέρνησης, αλλά και την πολιτική διαχείρισης «εντός των τειχών»  που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στα τρέχοντα πολιτικά θέματα και εστιάζοντας στο νέο κύμα διαθεσιμότητας - κινητικότητας, με αιχμή σε αυτήν τη φάση το χώρο της Υγείας, το χαρακτήρισε ως «προθάλαμο απολύσεων» και παραπέρα «εξαθλίωσης» του δημόσιου συστήματος Υγείας. Κάθε μέρα έχουμε νέα μέτρα, πρόσθεσε ο Σπύρος Χαλβατζής, χαρακτηρίζοντας ως κοροϊδία τα περί μη λήψης νέων μέτρων. Και για να τεκμηριώσει το σκεπτικό του, ανέφερε ως παράδειγμα τα όσα συντελούνται στο χώρο της Υγείας, εγκαλώντας τον υπουργό Υγείας για απύθμενο θράσος καθώς αναδεικνύει μεμονωμένες περιπτώσεις, που οφείλονται στις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για να τα αξιοποιήσει στη συνέχεια προκειμένου να  καταγγείλει συλλήβδην τους υγειονομικούς.
Ο Σπύρος Χαλβατζής προειδοποίησε τέλος ότι απολύσεις θα γίνουν και στις συγκοινωνίες, αλλά και σε άλλους τομείς, απόρροια της σκληρής ταξικής πολιτικής που συνολικά πρέπει να ανατραπεί.
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: