Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Άλλη μία συντριπτική νίκη του Π.Α.ΜΕ Eκπαιδευτικών


Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης 

«Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»

  ΨΗΦΙΣΑΝ:  929 
       ΕΓΚΥΡΑ:  849         AKΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ: 80
ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΨΗΦΟΙ 2013
ΠΟΣΟΣΤΟ(%)
ΕΔΡΕΣ
ΕΣΑΚ-ΔΕΕ
ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
551

      64,9%
5
           ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ298
35,1%
2
Συναδέλφισσες συνάδελφοι,
Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αισιόδοξο και στέλνει το μήνυμα της ανάγκης να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο συνδικαλιστικό κίνημα των εκπαιδευτικών (ΔΟΕ), αλλά και γενικότερα. Η ΕΣΑΚ-ΔΕΕ, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ, θεωρεί χρέος της να ευχαριστήσει όλους τους εκπαιδευτικούς που γύρισαν την πλάτη στο συμβιβασμό και την ηττοπάθεια και τίμησαν την παράταξη με την ψήφο τους.
Υποσχόμαστε σε όλους, είτε μας ψήφισαν είτε δε μας ψήφισαν, ότι θα συνεχίσουμε, στην επερχόμενη ένταση της θύελλας, να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Για ένα κίνημα που θα οργανώνει την πάλη από τα κάτω, με όρους κοινωνικής συμμαχίας, για να μην πληρώνουν οι εκπαιδευτικοί και οι άλλοι εργαζόμενοι την κρίση της πλουτοκρατίας.
Συσπειρωθείτε ακόμα περισσότερο στο Σύλλογο. Με τη συμμετοχή σας. Με τη δράση σας. Με τις ιδέες σας. Με τις καταγγελίες σας και τις προτάσεις σας. Εμείς έχουμε συνείδηση της ευθύνης που μας επιφορτίζει αυτό το αποτέλεσμα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι οι συνάδελφοι που έδωσαν εμπιστοσύνη στο ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ, έχουν μεγάλες απαιτήσεις και προσδοκίες.
Όμως ξέρουμε να κερδίζουμε τέτοιου είδους ... «στοιχήματα».
·         Για νέους αγώνες με πλήρη εμπιστοσύνη των συναδέλφων προς το Σύλλογό τους, στη συνειδητή συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις, στην υλοποίηση των αποφάσεών τους, στο κίνημα.
·         Για να "σκοτώσουμε" την όποια ηττοπάθεια, φόβο και το συμβιβασμό που καλλιεργείται χρόνια τώρα έντεχνα και συστηματικά.
·         Για το σχολείο και την κοινωνία που μας αξίζει και που τη δικαιούμαστε κι εμείς κι οι μαθητές μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
 ΕΣΑΚ-ΔΕΕ
ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά δεν αλλαξαν όνομα;.βαστάνε το παληο για να μην τους χάσουν;ας είναι καλά ο αιρετός. αυτός ξέρει.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Που αναφέρεται ακριβ'ως το σχόλιό σου?