Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ανακοίνωση του ΚΚΕ


Ανακοίνωση του ΚΚΕ
"Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο. Αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί".
-------------------
Άγνωστοι που  επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού πυροβόλησαν  τουλάχιστον πέντε φορές, ομάδα ατόμων  έξω  στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Λεωφόρο Ηρακλείου 426 στο Νέο Ηράκλειο με αποτέλεσμα ένα νεκρό και δύο πολύ σοβαρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομεία «Γ. Γεννηματάς» και «Αγία Ολγα». Ο ένας από τους τραυματίες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά υπέκυψε λίγο αργότερα στο «Αγία Ολγα».
Το γεγονός ότι το περιστατικό έγινε έξω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» οδήγησε σε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας. Στον τόπο έφτασε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής. Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών της «ΧΑ» στις οκτώ το βράδυ επρόκειτο να γίνει εκδήλωση στα τοπικά της γραφεία, οι νεκροί ήταν άτομα από τη φύλαξη των γραφείων της. Κατά πληροφορίες τα θύματα πυροβολήθηκαν με πιστόλι των 9 mm. Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο «Αγ. Ολγα».
Σε δήλωσή του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης ανέφερε: "Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων. Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία»
902.gr
Σχόλιο Μπλογκ:
Χοντρή προβοκάτσια δείγμα πανικού. Όταν τα "όπλα " της χειραγώγησης, στη φαρέτρα της αστικής τάξης, τελειώνουν, το τελευταίο καταφύγιο τους είναι η χοντρή προβοκάτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: