Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

O Μίκης Θεοδωράκης μιλάει για τον Στάλιν.



21 Δεκεμβρίου 1879 γεννήθηκε ο Στάλιν

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουτοπόνηρα ορνίθια ο Στάλιν ήταν κωλοεβραίος σιωνιστής του κερατά μαζί με τον Τρότσκι Ζηνόβιεφ και λοιπά αποβράσματα όπως εβραικής καταγωγής ήταν και το καθίκι ο Μάρξ και ο Χίτλερ (διατείνονται κάποιοι). Πληροφορίες πιά βρίθουν στο διαδίκτυο

Ανώνυμος είπε...

Και επειδη ηταν εβραιος ρε καραγκιοζη, τι εγινε;
ΠΡΟΣ ΚΚΕΔΕΣ:

Αφηστε τις μαλακιες εκει στο ΚΚΕ γιατι μια ζωη στο 7% θα ειστε.
Ποιος σταλιν;
Αυτο το γουρουνι που ξευτιλισε τον κομμουνισμο και τον μαρξισμο;
Πειτε:
Απεταξαμην τον σταλιν!
Απεταξαμην τους λαθρομεταναστες!

ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Φαντάζομαι δεν περιμένετε σοβαρή αντιμετώπιση ε;

Λευτέρης-Δικαίος είπε...

Πώς! Ένα ιστολόγιο σαν το δικό σου, μόνο σοβαρά πρέπει να αντιμετωπίζει τέτοιες συμπεριφορές ανάγωγων. Και η σοβαρή αντιμετώπιση είναι η αγνόησή τους. Συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!

Ανώνυμος είπε...

1. Η Λιάνα Κανέλλη για τον Προϋπολογισμό. Το βίντεο.
http://www.youtube.com/watch?v=Hsgo1nM5LoU&feature=player_embedded

Στέφανος είπε...

Ο Τσώρτσιλ, μεγάλος πολέμιος του κομμουνισμού, μιλώντας στη Βουλή των Λόρδων, με την ευκαιρία των 80 χρόνων από τη γέννηση του Στάλιν, είπε:
«Μεγάλη ευτυχία για τη Ρωσία (σ.σ. ΕΣΣΔ) ήταν, ότι στα χρόνια των σκληρών δοκιμασιών, την καθοδήγησε, ο μεγαλοφυής και ακλόνητος στρατηλάτης Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Στάλιν. Ο Στάλιν ήταν άνθρωπος ασυνήθιστης ενέργειας, πολυμορφωμένος, στα έργα του αντηχούσε πάντα η εκτελεστική δύναμη. Η δύναμη αυτή ήταν τόσο μεγάλη, ώστε αναδείχτηκε σε ανεπανάληπτο ηγέτη μεταξύ των καθοδηγητών εκείνων των καιρών. Κατείχε βαθιά συνετή σοφία, ήταν ανυπέρβλητα μάστορας και κατάφερνε να βρίσκει στις δύσκολες στιγμές διέξοδο, από την πιο αδιέξοδη κατάσταση. Στις πιο τραγικές στιγμές και σε στιγμές θριάμβου ήταν όμοια συγκρατημένος και ποτέ δεν παρασυρόταν από τις συγκινήσεις. Ήταν άνθρωπος που συνέτριβε τον εχθρό του, με τα χέρια των εχθρών του. Μάλιστα, ανάγκασε και εμάς που μας ονόμαζε ιμπεριαλιστές να πολεμήσουμε ενάντια των ιμπεριαλιστών. Παρέλαβε μια Ρωσία με ξύλινο αλέτρι και την άφησε εξοπλισμένη με ατομικά όπλα. Ο,τι και να λέμε γι αυτόν τέτοιους άνδρες η ιστορία και οι λαοί δεν πρέπει να τους λησμονούν»