Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Για την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης για τη δουλειά του Κόμματος στη νεολαία


Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ ανακοινώνει την πραγματοποίηση Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, υλοποιώντας σχετική απόφαση του 19ου Συνεδρίου του Κόμματος. Το θέμα της Συνδιάσκεψης είναι η δράση του Κόμματος στη νεολαία και η βοήθεια στην ΚΝΕ.
Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκέμβρη 2013. Θα προηγηθεί συζήτηση και συνεδριάσεις σε όλα τα καθοδηγητικά όργανα και τις ΚΟΒ του ΚΚΕ.
Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί θα ασχοληθεί με τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η νεολαία. Θα ασχοληθεί, επίσης, με τη μεγάλη συμβολή που μπορεί να έχει η νεολαία στην ανασύνταξη του εργατικού - λαϊκού κινήματος και τη συμμετοχή της στην πάλη του λαού, ιδιαίτερα μέσα στις δύσκολες συνθήκες που γέννησε η οικονομική καπιταλιστική κρίση.
Απέναντι στην κατάσταση που βιώνει η πλειοψηφία των νέων στη χώρα μας, έχει μεγάλη σημασία η νεολαία να μπολιαστεί με τις αξίες της αγωνιστικής στάσης ζωής και της οργανωμένης πάλης απέναντι στις πολιτικές προκαταλήψεις και θεωρίες που επιδιώκουν να την εγκλωβίσουν στην άγνοια, στην αδράνεια και την υποταγή. Να δυναμώσουν μέσα στους νέους τα ιδανικά του σοσιαλισμού και της πάλης για την έξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού, για τη λαϊκή συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ
24 Οκτώβρη 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: