Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Η προβοκάτσια βγάζει μάτι

Σε έναν απομαγνητοφωνημένο διάλογο μεταξύ στελεχών της Χρυσής Αυγής, που έγινε το Σάββατο 21/9, ακούγονται μεταξύ άλλων τα εξής:
-- Ενα χάλι ένα χάλι είμαι, δε, σηκώθηκα χάζεψα λίγο εκεί πέρα και αυτά, δεν μπορώ είμαι πολύ χάλια...
-- Τίποτα, θα πω τον Τσακανίκα, να πούμε στον Τσακανίκα να ψάξει, να ψάξει μήπως συνομιλούσε με το ΚΚΕ, μήπως ήταν ξένος πράκτορας και να το ρίξουμε εκεί πέρα ρε παιδάκι μου...
Οι χρυσαυγίτες αναφέρονται στον Ρουπακιά, το δολοφόνο του Π. Φύσσα. Δυο μέρες πριν, ιστοσελίδες χρυσαυγίτικης κοπής, είχαν ήδη γράψει ότι στην απολογία του ο Ρουπακιάς κατέθεσε τάχα πως πριν πάει στη Χρυσή Αυγή ήταν μέλος του ΚΚΕ. Ο διάλογος έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η προβοκάτσια ολκής σε βάρος του ΚΚΕ είναι κατασκεύασμα της ίδιας της Χρυσής Αυγής και μηχανισμών που τη στηρίζουν. Τα φασιστο-σάιτ του διαδικτύου ακόμα έχουν αναρτημένη τη βρωμιά, παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις του ΚΚΕ. Αναπαράχτηκε μάλιστα και από ορισμένα ειδησιογραφικά σάιτ, που κατά τα άλλα κόπτονται για τη δεοντολογία και την αντικειμενικότητά τους. Η προβοκάτσια βγάζει μάτι. Πρέπει να κάνει το λαό διπλά υποψιασμένο για τους λόγους και τα μέσα με τα οποία προσπαθούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ.
 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: