Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΣΕΒ: «Τελευταία ελπίδα της χώρας» - ΕΒΕΑ: "H νέα κυβέρνηση οφείλει να ακούσει τις προτάσεις του επιχειρηματικού κόσμου"

Φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο από μένα. Αρκεί η ανάγνωση των δηλώσεων των εκπροσώπων της πλουτοκρατίας. 

 Σ.Ε.Β
"Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι, στη σημερινή οριακή συγκυρία, η τελευταία ελπίδα της χώρας.
Αν οι Έλληνες πολίτες τη στηρίξουν και δεν αφήσουν τα μικροκομματικά και άλλα συμφέροντα να την υπονομεύσουν, μπορεί να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας από τα ερείπια, που αφήνει το καθεστώς της μεταπολίτευσης.
    Αποστολή της είναι να αποκαταστήσει το κύρος του ελληνικού κράτους έναντι όλων, αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την αναμόρφωση της οικονομίας και την αναβάθμιση της πολιτικής ζωής
                                         

                               Ε.Β.Ε.Α 
 «Σήμερα τελείωσε μια περίοδος πολιτικής αβεβαιότητας, μετά τη συμφωνία των κομμάτων για τη συγκρότηση μιας νέας κυβέρνησης υπό την προεδρεία του Λουκά Παπαδήμου. Τώρα αρχίζει μια νέα μεγάλη μάχη για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ.Μίχαλος.
Επίσης ανέφερε ότι η νέα κυβέρνηση οφείλει να ακούσει τις προτάσεις του επιχειρηματικού κόσμου και της αγοράς, προκειμένου οι όποιες αποφάσεις ληφθούν να συνδυάζουν μέτρα ανάπτυξης και δημοσιονομικής εξυγίανσης.
"Ως πρώτα δείγματα γραφής, περιμένουμε να δούμε ένα νέο ενιαίο φορολογικό σύστημα, με μειώσεις συντελεστών και έναν αναπτυξιακό και νοικοκυρεμένο προϋπολογισμό",
Πηγή: Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: