Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Υποκρισία , φαρισαϊσμός,ξετσιπωσιά

«Επειδή με πέτυχες την ώρα που διαβάζω την αλληλογραφία, σου απαντώ αμέσως. Γιάννη μου, η Παπαρήγα και γενικά όλη η ηγεσία του ΚΚΕ είναι υπόλογη! Επιμένουν να μετρούν τα κουκιά τους, να ονειρεύονται τη Δευτέρα παρουσία του σοσιαλισμού και να μην ενοχλούν το σύστημα με τις πράξεις τους. Αρνούνται όχι μόνο συνεργασία μαζί μας αλλά με την ίδια την κοινωνία. Της έχει γυρίσει κανονικά τις πλάτες! Στις μεγάλες αυθόρμητες κινητοποιήσεις που φάγαμε όλοι το δακρυγόνο της ζωής μας μέσα σε λίγες ώρες, το ΚΚΕ σνόμπαρε αυτόν τον αγώνα. Εγώ πλέον ρίχνω βάρος στην εκλογική συμμαχία των ίδιων των ψηφοφόρων. Ας προκύψει από εκεί ένας αντιμνημονιακός συνασπισμός εξουσίας. Πάντως επίτρεψέ μου να πω, ότι η δική μου μεγάλη ελπίδα είναι να γεμίσουν ξανά οι πλατείες. Εμείς δίνουμε μάχες σε όλα τα μέτωπα, αλλά η μάχη εν πολλοίς θα κριθεί από την κοινωνία. Πολλά εξαρτώνται από τις δικές της πράξεις. Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη Κυριακή όταν άρχισαν να συγκεντρώνεται κόσμος στο Σύνταγμα άρχισαν να τον χτυπούν οι δυνάμεις καταστολής. Επ' ουδενί δεν θέλουν να συγκεντρωθούν πολίτες στις πλατείες.
Καλή δύναμη και στους δυο μας
Φιλικά
Αλέξης Τσίπρας
Πηγή: ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης, O Ανδρουλάκης και η KOK-AIN: Για φανταστείτε να υπήρχε η ακραία άκρα Δεξιά, η φασιστική, η τρομοκρατική, η κουκουλοφόρος Αριστερά, η Αριστερά, η KOYMOYNIΣTIKH Αριστερά, Eγώ, Eσύ, ... στο δημοκρατικό τόξο με προγράμματα, θέσεις κτλ. Είναι μια πρόοδος !!!! ΠOΣO EXEI O TONOΣ KOK-AIN ;;; NA Πάρω θέλω !!!!
...---..-.-.-....--.----.-...----.-.-....-....-
Ανδρέας Γ. Παπανδρέ­ου: "Στις χώρες που βρίσκονται στο περιθώριο του παγκόσμιου καπιταλισμού, η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". !!!!!! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !!!

Απόσπασμα απο άρθρο του Α.Π. με τον τίτλο "ο Ευρωκομουνισμός δεν είναι ο δρόμος για τον σοσιαλισμό στην Ευρώπη" που αναρτήθηκε στην "Εξόρμηση" τον Μάρτη του 1977 (αρ. φ. 123).
O ΛΑΛΑKHΣ (Ανδρουλάκης): ".... εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς.
Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε .... χρήσιμες." AYTOΣ EINAI .... KOK-AIN !!

ΑΛΛΑ: "... η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". H ... ‘φωνή του κυρίου": TORA FATE SKATA OLOI SAS !!!!