Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Για να μπαίνουν οριστικά τα πράγματα στη θέση τους......

Για να μπαίνουν οριστικά τα πράγματα στη θέση τους , όχι πως δεν έχουν μπει, και να σταματήσουν  "επιθέσεις φιλίας" από  οπορτουνιστές.  'Οτι διαβάσετε είναι δηλώσεις Παπαδημούλη στον ΑΝΤ1 και  στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ , χτες και προχτές.  Είναι σαφέστατες  δηλώσεις και δεν αφήνουν καμιά πιθανότητα παρερμηνείας. Άρα τα διάφορα σχολιάκια περί αριστερής διακυβέρνησης και άλλα τέτοια σχετικά είναι εκ του πονηρού με στόχο εγκλωβισμό εργαζόμενων. Αν θέλετε την προσωπική μου γνώμη , ακούγοντας την συνέντευξη του στον Παύλο Τσίμα, θα έλεγα πως είναι ένα ελεεϊνό παζάρι.       
Ακούστε εδώ 
Το link  θα σας οδηγήσει σε μια σελίδα του ΒΗΜΑΤΟΣ.  Προς το τέλος του άρθρου και δεξιά θα δείτε το σχετικό εικονίδιο που πρεπει να πατήσετε

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ δήλωσε: «Οι υποστηρικτές της λύσης Παπαδήμου και της κυβέρνησης που τον στηρίζει, προκειμένου να τον εμφανίσουν ως Μεσσία, καλλιεργούν υπερβολικές προσδοκίες που προσκρούουν στην πραγματικότητα. Αυτή η κυβέρνηση έχει όρια ασφυκτικά».
Ανέφερε πάντως ότι «Δεν είμαι απαισιόδοξος. Είμαι ρεαλιστής και αν δω την κυβέρνηση αυτή να κάνει την έκπληξη και να φέρνει δίκαιο φορολογικό σύστημα, να φορολογεί τον πλούτο και να περιορίζει τη φοροδιαφυγή, να στέλνει και κάποιον
κλέφτη φυλακή, να ξεκινά μια προσπάθεια ανάταξης της διοίκησης, να απορροφά τους κοινοτικούς πόρους αποτελεσματικά, να σπάει αυτό το ασφυκτικό πλαίσιο που διαμορφώνει η σύμπραξη ενός δεξιόστροφου ΠΑΣΟΚ με τη δεξιά και την άκρα δεξιά, εδώ είμαστε με την εμπειρία μας».
Επανέφερε την πρόταση για απλή αναλογική ώστε να διευκολυνθούν οι κυβερνήσεις συνεργασίας και πρόσθεσε ότι «αφού κατόρθωσαν να τα βρουν με αυτά τα υλικά Παπανδρέου, Σαμαράς και Καρατζαφέρης, γιατί δεν μπορούν οι δυνάμεις της ευρύτερης Αριστεράς και της Οικολογίας και οι προοδευτικές δυνάμεις που απαγκιστρώνονται από το ΠΑΣΟΚ να ενωθούν σε ένα κοινό, μίνιμουμ ρεαλιστικό πρόγραμμα για να αποτελέσουν εναλλακτική λύση;»
Χτες, ο Δ. Παπαδημούλης μίλησε στον ΑΝΤ1 όπου και δήλωσε: «Περιμένουμε να δούμε τη σύνθεσή της, τις προγραμματικές της δηλώσεις (...) και αυτή η κυβέρνηση θα κριθεί εκ του αποτελέσματος (...) απέναντι και σ' αυτή τη κυβέρνηση εμείς θα θέσουμε τα ίδια ζητήματα: Τι θα γίνει με τον περιορισμό της φοροδιαφυγής; θα βάλουν οι πλούσιοι το χέρι στην τσέπη; θα πάει κανένας κλέφτης φυλακή; θα πληρώσουν φόρους αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στην Ελβετία; θα υπάρξει οικονομική ανάπτυξη; θα απορροφηθούν οι κοινοτικοί πόροι; Θα αποκομματικοποιηθεί η δημόσια διοίκηση;»..!
Μετά από αυτές τις δηλώσεις πόσο θράσος χρειάζεται για να δηλώνεις
«Την ώρα που ενώνεται η ευρύτερη δεξιά μαζί με ένα δεξιόστροφο ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής έναν τραπεζίτη, με καλές τεχνοκρατικές προδιαγραφές, είναι επείγουσα ανάγκη να ενωθεί και η αριστερά για να αντιπροβάλει τη δική της εναλλακτική λύση… Αυτή είναι μια πρόταση προς όλους χωρίς κανένα απολύτως αποκλεισμό, και τη Δημοκρατική Αριστερά και τους Οικολόγους Πράσινους, και τις προοδευτικές δυνάμεις που φεύγουν από το ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν αναγνωρίζουν τον εαυτό τους σε ένα δεξιό μνημονιακό κόμμα όπως έχει καταντήσει το ΠΑΣΟΚ, και την ηγεσία του ΚΚΕ», τόνισε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
Αυτοί είναι οι οπορτουνιστές

Δεν υπάρχουν σχόλια: