Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Bρε, βρε, ο Μίμης!!!

Από Redfly Planet

(Εθεάθη στο blog του Καρτέσιου και για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να μην το αναδημοσιεύσω. Η αγιογραφία να το πω, πολιτική απολύμανση και απεντόμωση να το πω, εξουδετέρωση (με τη χημική έννοια) να το πω, του μορφώματος του λΑος συνεχίζεται..)
Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Κληθείς να σχολιάσει τη συμμετοχή του ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση, o βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, εξέφρασε την άποψη ότι «η ένταξη της άλλοτε άκρας Δεξιάς στο δημοκρατικό και συνταγματικό τόξο, αποτελεί πρόοδο». «Γιατί είστε υποκριτές; Ο Καρατζαφέρης εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς.
Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε χρήσιμες. Για φανταστείτε να υπήρχε η ακραία άκρα Δεξιά, η φασιστική, εν μέσω κρίσης και να λέει ότι χρειάζεται ένας λοχίας να έρθει στα πράγματα; Είναι μια πρόοδος», υποστήριξε και ταυτόχρονα ευχήθηκε να συμμετάσχει «και η τρομοκρατική, η κουκουλοφόρος Αριστερά στο δημοκρατικό τόξο με προγράμματα, θέσεις κτλ.»
Όσον αφορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και το ζήτημα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε: «Όλοι θέλουν να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Παπανδρέου και να πάρουν και την προίκα του, περί προικός πρόκειται και όχι περί σεμνότητας», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης συνέντευξή του στο ρ/σ Βήμα FM, και υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με δική του ευθύνη έγινε παίγνιο περιστάσεων που τον ξεπερνούν. Αλλωστε, συμπλήρωσε, αυτό ήταν προγραμματισμένο.
«Ενας πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του», συνέχισε στο ίδιο ύφος ο κ. Ανδρουλάκης, «δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να διαβεί την έρημο και υπάρχει καμιά φορά και comeback σ’ αυτήν την ιστορία. Να διαβεί την έρημο, να γίνει σοφός με τον εαυτό του».
Όσο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, εκτίμησε πως έχει έρθει η ώρα να δοθεί ευκαιρία σε νέους ανθρώπους. Το ΠΑΣΟΚ, τόνισε, πρέπει να υπερβεί τον εαυτό του, να μετασχηματιστεί και να συνδράμει στην αυτουπέρβασή του μέσω ενός σχηματισμού της κεντροαριστεράς ή της δημοκρατικής Αριστεράς, και αυτό «δεν θα γίνει αυτό αποκλειστικά από τους βαρόνους που επί 20 και 30 χρόνια είναι υπουργοί και βουλευτές». «Δεν μπορεί η Ελλάδα να οδηγείται σε πτώχευση και να μένει ανέγγιχτο το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας. Και δεν μπορούν να το ανασχηματίσουν οι νομενκλατούρες των κομμάτων. Χρειάζεται μια δημιουργική σύνθεση», υπογράμμισε ο Μίμης Ανδρουλάκης.

πηγή: newpost.gr



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέας Γ. Παπανδρέ­ου: "Στις χώρες που βρίσκονται στο περιθώριο του παγκόσμιου καπιταλισμού, η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". !!!!!! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !! ΛΑ-ΛΑ ΛΑΛΑΛΑ !!!

Απόσπασμα απο άρθρο του Α.Π. με τον τίτλο "ο Ευρωκομουνισμός δεν είναι ο δρόμος για τον σοσιαλισμό στην Ευρώπη" που αναρτήθηκε στην "Εξόρμηση" τον Μάρτη του 1977 (αρ. φ. 123).
O ΛΑΛΑKHΣ (Ανδρουλάκης): ".... εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς.
Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε .... χρήσιμες." AYTOΣ EINAI .... KOK-AIN !!

ΑΛΛΑ: "... η ντόπια μεγαλοαστική τάξη, υποτελής, δορυφορική και διαβρωμένη από το πολυεθνικό μονοπωλιακό κεφάλαιο, όσες αντιδικίες κι αν έχει μαζί του, στα κρίσιμα θέματα θα μιλήσει με τη ..... ‘φωνή του κυρίου της’". TORA FATE SKATA OLOI SAS !!!!