Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

«Βιβλίο επισκεπτών» της τουαλέτας.

Tην παρακάτω είδηση τη διάβασα στην Κυπριακή εφημερίδα Σημερινή. Νομίζω πως δε χρειάζεται κανένα σχόλιο. Φαντάζομαι πως ο ΣΕΒ είναι ένα βήμα πριν την υιοθέτηση της ρηξικέλευθης πρότασης.

Διαβάστε......

Ένα αφεντικό στη Νορβηγία έδωσε εντολή σ’ όλες τις γυναίκες υπαλλήλους να φοράνε κόκκινα βραχιόλια όταν έχουν περίοδο, ώστε να δικαιολογούν το γεγονός ότι επισκέπτονται συχνότερα την τουαλέτα. Το εξοργιστικό αίτηµα αποκαλύπτεται σε έκθεση του εργατικού συνδικάτου Parat για τους «τυραννικούς» κανονισµούς διαφόρων νορβηγικών εταιρειών, που διέπουν τις επισκέψεις στην τουαλέτα.
Στην ίδια έκθεση, διαπιστώνεται ότι το 66% των διευθυντών βάζει τους εργαζόµενους να του ζητούν µια ηλεκτρονική κάρτα-κλειδί για να χρησιµοποιήσουν την τουαλέτα, ώστε να µπορεί να παρακολουθεί τα διαλείµµατα των υπαλλήλων του. Στη µία από τις τρεις νορβηγικές εταιρείες, η πρόσβαση στην τουαλέτα ελέγχεται µε βιντεοκάµερα, ενώ άλλες εταιρείες βάζουν τους εργαζόµενους να υπογράφουν ένα… «βιβλίο επισκεπτών» της τουαλέτας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη, αλλά το επόμενο βήμα πιστεύω θα είναι να υποχρεώνουν τους υπαλλήλους να έχουν στο γραφείο τους ή στη δουλειά τους ... τζιτζί !!!