Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Γενικό ξεπούλημα. Να τους σταματήσουμε!

Ξεπούλημα γενικό. Το αφεντικό τρελάθηκε και τα βαλε όλα τζάμπα. Ή  μήπως προτιμάτε τη γνωστή ταμπέλα "ΔΙΑΛΥΣΗ". Όλα πλέον  απιθώνονται στα πόδια του μεγάλου κεφαλαίου. Όλα υπό παραχώρηση! Ο πλούτος , η περιουσία  αυτού του λαού περνούν στα χέρια λίγων. Τα μεροκάματα , οι συνθήκες εργασίας, η ζωή  μας γενικά σε γενικό ξεπούλημα.   Και για να μην ξεχνιόμαστε μας πετάει κατάμουτρα ο Παπακωνσταντίνου ότι " η κυβέρνηση νομοθετεί με τη νομιμοποίηση που της δίνει η ψήφος στις τελευταίες εκλογές, με την ψήφο εμπιστοσύνης που έχει λάβει από την ελληνική Βουλή". Έτσι για να καταλάβετε πόσο αυτοδιοικητική ήταν η ψήφος όταν επιλέξατε , όσοι επιλέξατε ανεξάρτητους. Γιατί αν  τους είχατε κόψει τα πόδια, εντελώς αυτοδιοικητικά,ψηφίζοντας ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεν μας έφτυναν τώρα λέγοντας πως έχουν εκλογική νομιμοποίηση.
 







 Οι πίνακες είναι την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Eν τω μεταξύ  ο Στρος Καν συνεχίζει απτόητος...“Αν εσείς ή κι εγώ ήμασταν Έλληνες πολίτες, ίσως να διαμαρτυρόμασταν με τον ίδιο τρόπο επειδή οι άνθρωποι το βρίσκουν άδικο”.  Ε; ωραίο δούλεμα.
Είναι ώρα για συμπαράταξη με το ταξικό λαϊκό κίνημα με το ΠΑΜΕ. Γυρίστε την πλάτη στους ξεπουλημένους της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και στους συμμάχους του, Αγνοήστε τους ψευτοεπαναστάτες - συνεργάτες της  πλουτοκρατίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΙΕΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DIZPYWpbHKg

Πορτιάτης είπε...

Μοιάζει η χώρα μας σαν το... μπακάλικο "της κακομοίρας", η κυβέρνηση σαν το κοιλαρά μπακάλη που πουλάει τα ληγμένα και ορέγεται τις νιές και ο λαός μας σαν τον "Ζήκο" να προσπαθεί να επιβιώσει μες στο χάος...
"Γενική Εκποίησις λόγω κατεδαφίσεως"
Αμ πώς...

Η ώρα του Λαϊκού Μετώπου ζυγώνει!
Καλημέρα!