Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ούτε να τους φτύσεις......

Μονοπαραταξιακό προεδρείο, λέει,έχει η ΓΣΕΕ. Οι υπόλοιποι συνεργάτες ΔΑΚΕ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ , αποχώρησαν. 
Η ΔΑΚΕ "επαναστάτησε"  για τη στάση Παναγόπουλου στις επαφές με  ΣΕΒ. Τσ! Τσ! Τσ!
Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ "με αίσθηση ευθύνης" απέναντι στις δραματικές εξελίξεις αποχωρεί μέχρι....το επόμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Μέχρι τότε βλέποντας και κάνοντας. Μπορεί  και να επανέλθει  για το συμφέρον των εργαζομένων πάντα.
Τι να πει κανείς. Ούτε να τους φτύσεις δεν αξίζουν. Πολλά ερωτήματα πρέπει να απευθυνθούν σε κάποιους  "αριστεροχαρούμενους" για την υποταγή τους στον Παναγόπουλο και κατ΄επέκταση στον ΣΕΒ, τόσα χρόνια. Πλειοδότησαν σε αντικομμουνισμό όλοι τους. Το τι είχαν  πει για το ΠΑΜΕ όταν είχε αποχωρήσει από το προεδρείο δε λέγεται.
Αν νομίζετε όμως πως με τέτοια φτηνά κόλπα σήμερα θα σωθείτε γελιέστε. ΕΠΑΞΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ.
Πλέον  ο λόγος ανήκει στο ταξικό εργατικό κίνημα , στο ΠΑΜΕ. 

"Ο δρόμος της εργατικής τάξης είναι να πάρει την υπόθεση στα δικά της χέρια. Μαζί με το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα, να δυναμώσει την ενότητά της, την οργάνωση ακόμα πιο αποφασιστικά της πάλης της στους χώρους δουλειάς, τη συζήτηση και με τους άλλους εργαζόμενους στα εργοστάσια, παντού για να έχει επιτυχία η απεργία στις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και οι απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη την Ελλάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: