Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Προβοκάτσια.

Ήρθε στο  blog μέσω email  αυτή η φωτογραφία, με το σχόλιο ότι είναι από τη σχολή των Αγρονόμων -Τοπογράφων του ΕΜΠ που είναι σε κατάληψη από ΠΑΣΠ-ΕΑΑΚ. Το συγκεκριμένο σύνθημα θεωρώ πως είναι απολύτως προβοκατόρικο. Με κάτι τέτοια η κυβέρνηση και οι συνεργάτες της ΝΔ,ΛΑΟΣ,Δημοκρατική Συμμαχία, και λοιποί σκοπεύουν να συκοφαντήσουν τον αγώνα των φοιτητών και να δικαιολογήσουν την άρση του ασύλου και τα μέτρα διάλυσης  της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι διάφοροι προβοκάτορες θα  επιχειρήσουν για μια ακόμα φορά να κάνουν  τη δουλειά τους όπως την έκαναν τόσα χρόνια για να στρωθεί ο δρόμος για την κατάργηση του  ασύλου.
Αυτό που χρειάζεται είναι να βγάλουν συμπεράσματα οι φοιτητές και να γυρίζουν την πλάτη σε όλους όσους  με τη δράση τους και τη στάση τους ρίχνουν νερό στο μύλο της πλουτοκρατίας και να συμπαραταχθούν με τις δυνάμεις του Μετώπου  Αγώνα Σπουδαστών  και να δικεδικήσουν:
 •  O νέος νόμος-πλαίσιο δεν θα εφαρμοστεί! Θα μείνει στα χαρτιά.
• ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ! ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ-ΣΤΕΓΑΣΗ- ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ- ΒΙΒΛΙΑ- ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ! Εστιατόρια, κυλικεία στην ευθύνη του κράτους.
• Μηνιαίο επίδομα ενοικίου και σίτισης 600€ σε όλους τους φοιτητές που είναι από άλλες πόλεις και που το οικογενειακό εισόδημα δεν ξεπερνά τις 40.000€ ετησίως
•  Καμία μορφή ιδιωτικοποίησης, έξω οι επιχειρήσεις από ΑΕΙ-ΤΕΙ-έρευνα
• Όχι στους μισθούς των 501€ μέχρι τα 25, όχι στην ανασφάλιστη εργασία, τα 4ωρα και τις ελαστικές μορφές απασχόλησης. Μόνιμη-πλήρης και σταθερή δουλειά για όλους
• Κανείς φοιτητής να μην  αναγκάζεται να δουλέψει για να τα βγάλει πέρα. Μέτρα στήριξης των εργαζόμενων φοιτητών.
• Μέτρα στήριξης των ανέργων. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και βιβλιάρια ασθενείας για όλους.
  .


Δεν υπάρχουν σχόλια: