Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Βρώμικη αντιΚΚΕ επίθεση από το ΛΑ.Ο.Σ.


Σε παραλήρημα ο βουλευτής Αδ. Γεωργιάδης προσπάθησε να συκοφαντήσει το Κόμμα, αξιοποιώντας την ανακοίνωση μιας ομάδας απολυμένων από τον «902»
Χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ, με ψέματα και φαιδρούς ισχυρισμούς, εξαπέλυσε το βράδυ της Τρίτης στη Βουλή ο ΛΑ.Ο.Σ. Παρά το γεγονός ότι η συζήτηση αφορούσε το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, στο οποίο η κυβέρνηση ενσωμάτωσε την τροπολογία για την ίδρυση μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αδ. Γεωργιάδης «πιάστηκε» από τη θέση του ΚΚΕ υπέρ της ίδρυσης λατρευτικών χώρων για τους μουσουλμάνους μετανάστες για να καταγγείλει ότι το ΚΚΕ καταπατά τα δικαιώματα των εργαζόμενων, κάνοντας απολύσεις στον «902»!
Καμιά εντύπωση δεν προκαλεί ο αντιΚΚΕ παροξυσμός του ΛΑ.Ο.Σ. Το φιλοχουντικό - φιλοβασιλικό μόρφωμα του Καρατζαφέρη, αποτελεί εμπροσθοφυλακή των αστικών επιτελείων στη συκοφάντηση του ΚΚΕ με τα πιο αισχρά και κατασκευασμένα ψέματα, όπως έγινε και στην περίπτωση των υποτιθέμενων σχέσεων του ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός». Καθόλου τυχαία, άλλωστε, ο ΛΑ.Ο.Σ. ήταν ο πρώτος που υιοθέτησε και αναπαρήγαγε στο σύνολό τους τις αστήριχτες καταγγελίες σε βάρος του ΚΚΕ, για τη συρρίκνωση του προσωπικού στον «902», αξιοποιώντας με χυδαίο τρόπο την προχτεσινή συγκέντρωση μιας μικρής ομάδας απολυμένων έξω από την έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό.
Κατά την προχτεσινή συζήτηση στη Βουλή, μέσα σε πραγματικό παραλήρημα, ο Αδ. Γεωργιάδης είπε μεταξύ άλλων: «Εχουμε ένα κόμμα εδώ, το ΚΚΕ, που μας κάνει και μαθήματα, το οποίο είναι το κόμμα που υποστηρίζει τον εργάτη. Ολο υποστηρίζει τον εργάτη το ΚΚΕ. Ετσι και γίνει κάπου απεργία, πάει το ΠΑΜΕ μπροστά μην τυχόν και δεν περιφρουρηθεί η απεργία. Χθες, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι - και απορώ εάν η κυβέρνησή σας έχει ελέγξει - έκαναν απεργία οι εργαζόμενοι στο "902" (...)
Επειδή έχουμε δουλέψει και αλλού, κύριε Παφίλη, που έχετε το θράσος να μιλάτε, σας λέμε ότι η δική σας συμπεριφορά, δηλαδή του ΚΚΕ, δύσκολα τη συναντάς στην πιάτσα. Και αν δείτε τι λέει η ανακοίνωσή τους εδώ μέσα (σ.σ. μιας ομάδας απολυμένων τεχνικών), το ΚΚΕ ως εργοδότης ποιους απέλυσε πρώτους; Τους συνδικαλιστές των εργαζομένων, γιατί, λέει, στον "902" δεν χωράει συνδικαλισμός. Το ΚΚΕ τώρα, που στη δική του επιχείρηση λέει ότι στον "902" δεν χωράει συνδικαλισμός και απέλυσε τους πρώτους εργαζόμενους που διαμαρτυρήθηκαν, θα έρθει να κάνει έλεγχο σε άλλες επιχειρήσεις της χώρας εάν είναι καλοί ή κακοί εργοδότες.
Σας ερωτώ: Είναι αυτό υποκρισία ή δεν είναι, κύριε Υπουργέ; Ελέγξατε με την Επιθεώρηση Εργασίας το ΚΚΕ ως εργοδότη; Σύμφωνα με την καταγγελία των εργαζομένων είναι ο χειρότερος εργοδότης, ο πιο πλουτοκράτης, ο πιο κεφαλαιοκράτης. Τίποτα δεν κάνατε (...) Και θα μας πείτε τώρα ότι κόπτεστε για τα συμφέροντα των μουσουλμάνων. Ασύστολα ψεύδη».
Ψεύτης και ανήθικος συκοφάντης
Αμεση ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, ο οποίος είπε στην παρέμβασή του: «Είναι φυσικό τέτοιοι τύποι να χρησιμοποιούν το ψέμα, τη χυδαιότητα και τη συκοφαντία. Ολα όσα είπε ο προηγούμενος, πλην του γεγονότος ότι δέκα άνθρωποι συγκεντρώθηκαν έξω από τον "902", είναι αισχρά ψεύδη και χαρακτηρίζουν τον ίδιο. Δεν ξέρω αν ήταν σε κανένα "μεσημεριανάδικο" το μεσημέρι και τα μπέρδεψε, σε κανέναν σχολιασμό.
Επί της ουσίας όμως να μιλήσουμε, ο "902" δεν είναι σαν κάτι άλλα κανάλια που δεν ξέρει κανένας πώς ζουν. Είναι ένα κανάλι το οποίο δεν έχει να κάνει με την εμπορικότητα, αλλά με τις ιδέες. Γνωρίζουν πολύ καλά οι πάντες τη διαφορά που έχει ο "902" ή που βάζει και την υπογραφή του σε τελευταία ανάλυση, για το τι λέει.
Σε ό,τι αφορά δε τους ελέγχους από την Επιθεώρηση Εργασίας, ο ψεύτης, ο συκοφάντης, ο ανήθικος - για να μη χρησιμοποιήσω και μεγαλύτερες εκφράσεις - που μίλησε προηγουμένως, θα έπρεπε να ξέρει ότι στον "902", όπως και στην "Τυποεκδοτική" γίνεται ο αυστηρότερος έλεγχος. Εκεί που υπάρχει πλήρης ασυδοσία είναι στους μεγαλοεπιχειρηματίες που υποστηρίζει και το κόμμα του και ο ίδιος. Επομένως δε νοιώθουμε την ανάγκη να απαντήσουμε. Θεωρούμε και υποτιμητικό σε τέτοια φασιστοειδή να απαντάμε.
Εσείς μιλάτε για απολυμένους; Δεν ντρέπεστε; Εσείς μιλάτε για απολυμένους, τσιράκια των εφοπλιστών και των εργοδοτών που έχετε πει ότι ο πιο αδικημένος εδώ πέρα είναι ο επιχειρηματίας; Μιλάτε και από πάνω; Τι νομίζετε; Θα πάρετε ρεβάνς ιδεολογική και πολιτική; Δεν πρόκειται!
Για να δούμε, λοιπόν, αυτούς οι οποίοι διαμαρτύρονται, την υποκρισία, το λαϊκισμό, την ψευτιά και την κοροϊδία απέναντι στο λαό. Ερχεται ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εδώ και λέει στην κυβέρνηση ότι με το νόμο που ψηφίζει(σ.σ. για τα αυθαίρετα) δεν θα πάρει τίποτα. Κοροϊδεύει τον κόσμο. Να, μειώσεις 50%... Γιατί το ψηφίζετε τότε; Πότε λέει αλήθεια; Για να δούμε την υποκρισία, το λαϊκισμό, τη χυδαιολογία και την κοροϊδία απέναντι στον κόσμο. Πότε λέει αλήθεια; Οταν τον ψηφίζει και τον υποστηρίζει ή όταν λέει ότι δεν θα πάρετε φράγκο, αλλά παρ' όλα αυτά τον ψηφίζω;
(...) Και έχουν και το θράσος ορισμένοι (σ.σ. με αφορμή το τέμενος) να μιλούν για νέα τάξη πραγμάτων. Ποιοι; Αυτοί που είναι με το ΝΑΤΟ, με τους Αμερικάνους, με τον ιμπεριαλισμό, που στηρίζουν όλη αυτή την πολιτική. Ερχονται σήμερα λοιπόν να θέσουν το θέμα του τεμένους εν ονόματι αυτού του θέματος, το εθνικό θέμα. Είναι αυτοί που έχουν συμφωνήσει να εκχωρηθούν κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, ναι ή όχι; Ολα αυτά τα χρόνια έχουν εκχωρηθεί κυριαρχικά δικαιώματα και έρχονται να μιλήσουν για να κοροϊδέψουν τον κόσμο με ένα χυδαίο λαϊκισμό - και απευθύνομαι στο συγκεκριμένο κόμμα - με έναν έρποντα φασισμό, ενώ στην πραγματικότητα στηρίζουν με χέρια και με πόδια και τη νέα τάξη πραγμάτων και την πολιτική εξυπηρέτησης του κεφαλαίου».
Μισαλλοδοξία, ρατσισμός και αντικομμουνισμός
Για να περισώσει τους φαιδρούς ισχυρισμούς του, ο Αδ. Γεωργιάδης επανήλθε, παρουσιάζοντας σημεία από την ανακοίνωση της ομάδας των απολυμένων που επιτίθενται στο ΚΚΕ, λέγοντας μάλιστα ότι θα την καταθέσει και στα πρακτικά της Βουλής «για να μας απαντήσει ο κ. Παφίλης όχι σε εμένα, αλλά σε αυτούς που πέταξαν στο δρόμο ως πλουτοκράτες».
Φανερώνοντας ότι ο αντικομμουνισμός είναι δεύτερη φύση του ΛΑ.Ο.Σ., ο βουλευτής του συνέχισε απευθυνόμενος στον Θ. Παφίλη: «Εσείς, όπου κυβερνήσατε, κλείσατε και τις εκκλησίες και τα τζαμιά και τα πάντα και τα κατεδαφίσατε. Εδώ στην Ελλάδα να χτίσουμε τζαμί; Αύριο θα ψηφίσουν οι κομμουνιστές να χτίσουμε τζαμί στην Ελλάδα, αλλά όπου κυβερνήσατε γκρεμίσατε όλες τις εκκλησίες και όλα τα τζαμιά; Φοβερή ιδεολογική συνέπεια έχετε. Είστε πραγματικοί μαρξιστές της δεκάρας».
Για δεύτερη φορά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ ζήτησε το λόγο και απάντησε στον Αδ. Γεωργιάδη: «Κύριε Πρόεδρε, ήθελα να πω ότι εδώ δεν είμαστε στα "μεσημεριανάδικα". Καταρχήν απεργία δεν υπήρχε στον "902". Δούλευε κανονικά και δεν υπήρξε καμία απεργία. Δεύτερον, δεν ξέρω αν πήρε από τα Indymedia όλες αυτές τις πληροφορίες που έχει ο κ. Γεωργιάδης. Υπήρξε συγκέντρωση δέκα ανθρώπων, οι οποίοι είχαν απολυθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μάλιστα ο ένας είχε φύγει μόνος του πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι συγκεκριμένο το πρόβλημα που υπάρχει, το έχουμε θέσει και γι' αυτό λέω ότι λέει ψέματα και συκοφαντίες.
Τώρα σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα περί θρησκευτικών κλπ., ένα κόμμα το οποίο έρχεται στη Βουλή των Ελλήνων και λέει ότι θα έρθουν στην Ελλάδα οι μετανάστες επειδή θα υπάρχει τζαμί, κοινή λογική χρειάζεται για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται. Θα σηκωθούν οι άλλοι και θα διανύσουν 3.000 χιλιόμετρα με κίνδυνο τη ζωή τους, να περάσουν θάλασσες, ναρκοπέδια κλπ., για να έρθουν σε μια χώρα η οποία έχει τζαμί...
Προφανώς ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία και η τύφλα είναι χαρακτηριστικά ορισμένων ανθρώπων. Εμείς τοποθετηθήκαμε και έκανα μάλιστα και γραπτή δήλωση και τη διάβασα. Λέμε, λοιπόν, ότι πρέπει να γίνει, θεωρούμε ότι δεν λύνει το πρόβλημα και γι' αυτό ψηφίζουμε με επιφύλαξη. Επρεπε να είναι περισσότερα, επειδή θα υπάρχει συνωστισμός και οι ίδιοι θα ταλαιπωρούνται και θα έρχονται στο κέντρο. Επίσης, πρέπει να γίνει και μουσουλμανικό νεκροταφείο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: