Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Θανάσης Παφίλης: Θεωρούμε υποτιμητικό να απαντάμε σε τέτοια φασιστοειδή.


Η απάντηση σε όσα είπε το φασιστοειδές ήρθε από  τον Θανάση Παφίλη και ήταν αυτή: "Θεωρούμε υποτιμητικό να απαντάμε σε τέτοια φασιστοειδή." Εγώ θα πρόσθετα ακόμα πως όσο υποτιμητικό είναι να απαντάς σε φασιστοειδή ,άλλο τόσο υποτιμητικό είναι να απαντάς και σε "αριστερούς" που συγκλίνουν στην κριτική εναντίον του ΚΚΕ με τον Άδωνι.
Αν έχετε υπομονή δείτε όλο το βίντεο, αξίζει τον κόπο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

άραγε φταίει ο φασίστας άδωνις για τις απολύσεις στον 902?
μήπως-λέω μήπως- φταίει λίγο και το κόμμα? υπάρχει έστω και ένας κομμουνιστής -όλων των κομμουνιστικών ομάδων, οργανώσεων και κομμάτων- που θα αρνιόταν να βάλει το χέρι στην τσέπη, αν υπήρχε θέμα επιβίωσης του ριζοσπάστη προκειμένου να πληρώσει 20 μισθούς και να μην κάνει απολύσεις?
ντροπή. πραγματικά δεν υπάρχουν συνειδήσεις, υπάρχουν μόνο τάξεις. και αποδυκνείεται πικρά, οτι ένας εργοδότης -ακόμα και αν είναι το ΚΚΕ- μπορεί να συμπεριφέρεται μόνο σαν ταξικός εχθρός του εργαζομένου.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Kανένας κομμουνιστής δεν αρνήθηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη. Όπως θα θυμάσαι, αν θυμάσαι, ο 902 στήθηκε από την αρχή μετά τη μεγάλη καταστροφή από την πλημμύρα με τις προσφορές των μελών και των φίλων του ΚΚΕ. Εσύ ας πούμε έδωσες ή θα έδινες χρήματα για το κόμμα;
Για τα υπόλοιπα ζητήματα που βάζεις υπάρχουν απαντήσεις στα άρθρα εδώ