Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ-Συνεργασία (ΣΥΝ )- Παρεμβάσεις (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), στην ΟΛΜΕ , απέρριψαν κοινή απεργία με τους δασκάλους.

Πάλι κάποιοι άρχισαν να κλαίνε σε διάφορα Blog  για την χαμένη τιμή της αριστεράς. Για την αριστερά που πρέπει ενωμένη να βρει μια κοινή απάντηση  για να πορευθεί  προς την εξουσία.Φαντάζονται και φαντασιώνονται το στρίμωγμα του ΚΚΕ από τα μέλη του επειδή τάχα θα θελήσουν να πορευθούν με τους "αριστερούς" τους ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.  Να όμως ποια είναι τα έργα και οι ημέρες των οπορτουνιστών στον χώρο της εκπαίδευσης. Μην έχετε αμφιβολία, παντού ίδιοι είναι, απλά ξεσκεπάστηκαν  για μια ακόμη φορά εντελώς. Δείχνουν φανερά με ποιανού το μέρος είναι. Είναι απλά για φτύσιμο.
Διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών.

Την ώρα που εξελίσσεται η πιο βάρβαρη επίθεση στην ίδια τη ζωή των εργαζομένων, την ώρα που το πιο αποτελεσματικό εργαλείο στην πάλη τους είναι η ταξική ενότητα, η κοινωνική συμμαχία και αλληλεγγύη, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ απέρριψε την πρόταση του ΠΑΜΕ για κοινή απεργία με τους δασκάλους στις 22 Σεπτεμβρίου (η ΔΟΕ έχει πάρει ήδη απόφαση για απεργία στις 22 Σεπτεμβρίου). 
Όλοι μαζί (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ-Συνεργασία-Παρεμβάσεις), με διάφορες δικαιολογίες, αποφάσισαν τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας (ούτε καν στάση εργασίας δηλαδή) και συγκέντρωση στα Προπύλαια (απόφαση Δ.Σ. ΟΛΜΕ 12/9/2011)! Διασπούν την ενότητα των εργαζομένων, αρνούνται την συμπόρευση ακόμα και με τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και έχουν το θράσος να μιλούν για συντονισμό με άλλες Ομοσπονδίες! Έρχονται και ρίχνουν νερό στο μύλο της κυβέρνησης, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ που, με γκαιμπελίστικη τακτική, προωθούν το «διαίρει και βασίλευε», την έχθρα ανάμεσα στους εργαζόμενους των διάφορων κλάδων, ανάμεσα στους εργαζόμενους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.
Να γιατί χρόνια τώρα το ΠΑΜΕ μιλάει για συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, επικίνδυνες για τα λαϊκά συμφέροντα.
Όσο πιο γρήγορα οι εκπαιδευτικοί βγάλουν τα συμπεράσματά τους, πάρουν διαζύγιο από αυτές τις ηγεσίες και συσπειρωθούν στο ΠΑΜΕ, τόσο το καλύτερο!



Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: