Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Έχει ο καιρός γυρίσματα, ρατσιστόμουτρα!!!!

Νά  'μαστε   πάλι στην 10ετία 1950-1960. Πάλι μετανάστευση για να βγει το ψωμί. Πάλι οικογένειες εργατών χωρισμένες, παιδιά και παππούδες εδώ, γονείς εκεί. Και ο ρατσισμός πανταχού παρών. Ο θύτης για μια ακόμα φορά θύμα. Και ο κερδισμένος; Μα ο καπιταλιστής φυσικά. Θα ήθελα να βρεθεί σε αυτή τη θέση ένα από αυτά τα φασιστορατσιστόμουτρα. να βρεθεί στον αντίστοιχο Αγ.Παντελεήμονα της Αυστραλίας ή του Καναδά.
Ακολουθεί το δημοσίευμα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ .


Αυτό το αφισάκι και άλλα παρόμοια έχουν κατακλύσει την Αθήνα.
Τα συναντά κανείς στο κέντρο της πόλης, στη Νέα Ιωνία, στο Περιστέρι, κολλημένα σε τοίχους, σε κολόνες και διαφημιστικές πινακίδες.
Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση που «ανοίγει» επαγγέλματα και κλείνει σπίτια, που κόβει μισθούς και συντάξεις και προσθέτει φόβο, ανασφάλεια και δυστυχία, κατάφερε να δημιουργήσει νέα «επαγγέλματα»: Τους απατεώνες που πουλούν «εξυπηρέτηση» στους νέους ανθρώπους για να πάρουν των ομματιών τους!
*
Ας πάρει ο Παπακωνσταντίνου, ας πάρει ο Λοβέρδος το αφισάκι κι ας το δείξουν στους συνεταίρους τους της τρόικας, σε μια από τις επόμενες συναντήσεις τους. Σίγουρα οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και της ΕΕ θα εντυπωσιαστούν με την «αποφασιστικότητα» της κυβέρνησης, όσον αφορά στην εφαρμογή του «μνημονίου»...
*
Εδώ καταντήσανε την Ελλάδα!
Σε αυτό το σημείο φέρανε το λαό της!
Γυρίσανε το ρολόι 50 και 60 χρόνια πίσω, όταν οι Ελληνες αναζητούσαν το «πικρό ψωμί» της ξενιτιάς!
Φέρανε τον τόπο στο σημείο, τα νέα παιδιά να μην έχουν μέλλον και τους ανθρώπους, που τους τσάκισαν την ελπίδα, να ψάχνουν τρόπο απόδρασης.
*
Οι αετονύχηδες με τις άθλιες «μπίζνες» τους, που «υπόσχονται» να στείλουν τα παιδιά μας μετανάστες (!), είναι δημιούργημα του «σοσιαλιστή» Παπανδρέου.
Είναι τα απόβλητα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, του δικομματικού του εταίρου, της ΝΔ, του συνεταίρου του, του ΛΑ.Ο.Σ.
Αυτοί που, με την πολιτική τους, νεκρανάστησαν τον ξενιτεμό και μάλιστα διάφοροι «λούστροι» τον διαφημίζουν ως «επιχειρηματική δραστηριότητα» (!),
αυτοί οι «πατριώτες», που, με τα «μνημόνιά τους» πετσοκόβουν τη ζωή, τα δικαιώματα και τα όνειρα του λαού, για να προσφέρουν «πακέτα» σε βιομήχανους, τραπεζίτες και εφοπλιστές, θα φύγουν νύχτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: