Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Επαγγελματικός προσανατολισμός γνωστών ευρωπαίων σοσιαλιστών

Tελικά κανείς δε χάνεται σε αυτόν τον κόσμο. Είναι ψέμα όσα αυτοί οι παλιοκομμουνιστές λένε ,ότι  δηλαδή η ανεργία καλπάζει. Αν είσαι άξιος και προκομμένος , καλός στη δουλειά σου και αποτελεσματικός, εκτιμούνται οι δυνατότητες σου και πας μπροστά. Τολμάτε παλιοκομμούνια και ρωτάτε αν έχω παράδειγμα; Παραδείγματα να δουν τα μάτια σας!

1. Τόνυ Μπλερ. Γνωστός σοσιαλιστής πρωθυπουργός , τριτοδρομάκιας. Αφού περάτωσε με επιτυχία τα καθήκοντα του ως πρωθυπουργός της Μ.Βρετανίας εξανδραποδίζοντας , κατασφάζοντας  και άλλα τέτοια ανθρωπιστικά τους λαούς του κόσμου όπως το λαό του Ιράκ και του Αφγανιστάν και αφού καταδίκασε στην ανεργία και στη φτώχεια εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανούς εργαζόμενους,αποφάσισε να δημιουργήσει μια επενδυτική τράπεζα για τους πλούσιους προσφέροντας συμβουλές σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο. Φυσικά έχει εξασφαλίσει πελατεία ήδη. Εξάλλου ο Μπλερ ως πρώην πρωθυπουργός  ξέρει μυστικά απο οικονομίες χωρών  , ξέρει τις αδυναμίες και μυστικά τους ενδεχομένως. Ποιος τα παίρνει πως τα παίρνει κλπ. Είναι λογικό λοιπόν να είναι περιζήτητος σύμβουλος  των  μεγαλοκεφαλαιούχων. Αλλά είπαμε πάνω από όλα  σοσιαλιστής.
2. Γκέρχαρντ Σρέντερ. Άλλος γνωστός δευτεροτριτοδρομάκιας σοσιαλιστής πρωθυπουργός.  Αυτός μαζί με τον  Νο1 και Νο3 εκτός των άλλων διέλυσαν τα Βαλκάνια σπέρνοντας εθνικιστικό μίσος και θάνατο.Συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο της «Γκάζπρομ», της μεγάλης ρωσικής εταιρίας φυσικού αερίου.
3.Γιόσκα Φίσερ, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας οικολόγος πράσινος.Ανέλαβε θέση συμβούλου πολιτικής επικοινωνίας στο γερμανοαυστριακό κονσόρτσιουμ, που σχεδιάζει τον αγωγό φυσικό αερίου με το όνομα "Ναμπούκο". 
Παρατηρείστε κάτι εδώ. Ο πρώην καγκελάριος και ο πρώην υπουργός εξωτερικών  της Γερμανίας,υπηρέτες διαφορετικών αφεντάδων με αντίπαλα συμφέροντα.
Οι πιο γνωστοί ευρωπαίοι σοσιαλιστές και δάσκαλοί σας,διδάσκουν επαγγελματικό προσανατολισμό κύριε Γιώργιε Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: