Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Συνδικαλισμός ...με sms

Πτυχία με αλληλογραφία ξέρατε. Συνδικαλισμό με αλληλογραφία (έστω και ηλεκτρονική) ξέρατε;
Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ είπε να  ετοιμάσει τον κλάδο των εργαζόμενων στη ΔΕΗ αλλά και τον  ελληνικό λαό βάζοντας μπρος την σκληρή (!!!!) ταξική αντιπαράθεση.  Άρχισε λοιπόν να στέλνει sms....στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...."Σύντροφοι " της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στις εποχές που ζούμε  λίγη οικονομία δε βλάπτει... Προτείνω να στέλνετε e-mail που δεν κοστίζει τίποτα.
Aν θυμάμαι καλά όμως, και θυμάμαι σίγουρα, δεν είχατε αντιδράσει όταν η ΔΕΗ παραδόθηκε στα χέρια των τζογαδόρων του χρηματηστηρίου; Αυτό δεν ήταν ξεπούλημα τότε;  Και βέβαια ήταν. Αλλά και σεις ξεπουλημενοι είσαστε. Φαντάζομαι εκεί στα όργανα του ΠΑΣΟΚ όταν συναντιέστε όλοι πόσο γελάτε σε βάρος όλων των "κορόιδων". Είναι φανερό λοιπόν τι προσπαθείτε να κάνετε.....
Εργαζόμενοι.Γυρίστε την πλάτη στις ξεπουλημένες ηγεσίες. Συμπαραταχθείτε με το ΠΑΜΕ

Διαβάστε το ρηξικέλευθο περιεχόμενο του μανιφέστου....

«Σύντροφοι βουλευτές, όταν πριν από 32 χρόνια μπήκα στο ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τον κόσμο, άκουγα τότε στις γιορτές της Νεολαίας που ένα πολύ ωραίο καταγγελτικό τραγούδι του Θωμά Μπακαλάκου για την αγροτιά που έλεγε ‘Καημένη αγροτιά θα κερδοσκοπήσουν οι μεσάζοντες’.
Ελπίζω, σύντροφοι βουλευτές, 32 χρόνια μετά να μην το κάνετε επίκαιρο στο χώρο της ενέργειας, επιτρέποντας στον κάθε αεριτζή να θησαυρίζει σε βάρος της επιχείρησης του ελληνικού λαού. Οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, ούτε εργοστάσια πουλάμε, ούτε ενέργεια στην τιμή κόστους στους αεριτζήδες.
Καθαρές κουβέντες. Σε όλα υπάρχουν όρια. Ο αγώνας δεν είναι για εμάς, είναι για τον καταναλωτή. Γι’ αυτό θα φτάσουμε στα άκρα. Θα ματώσουμε. Και αυτό που σας λέω εκφράζει το σύνολο των εργαζομένων και πρωτίστως των συντρόφων μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: