Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Πόσο γελοίοι μπορούν να γίνουν στον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ;

Πόσο γελοίοι μπορούν να γίνουν εκεί στον ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ;

από τα 
ΤΑ ΝΕΑ ON LINE 

 

Με Τσακνή για τον Δήμο της Αθήνας κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ 

ΠΟΛΥ κοντά σε συμφωνία για τον Δήμο της Αθήνας βρίσκονται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο συνθέτης Διονύσης Τσακνής. Οι συζητήσεις της Κουμουνδούρου με τον καταξιωμένο δημιουργό έχουν προχωρήσει και πιθανόταταεάν δεν υπάρξει εμπλοκή- η υποψηφιότητά του θα ανακοινωθεί περί τα τέλη Αυγούστου. Στελέχη του ΣΥΝ επιβεβαιώνοντας τις επαφές με τον κ. Τσακνή έλεγαν χθες πως «εάν όλα πάνε καλά και ανακοινώσουμε την κάθοδό του στον Δήμο της Αθήνας, τότε σε συνδυασμό με μια ισχυρή υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής θα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ

Ο Δ. Τσακνής διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος με το ΣΥΡΙΖΑ - Στηρίζει το Νίκο Σοφιανό του ΚΚΕ
Την πλήρη υποστήριξή του στον Νίκο Σοφιανό,υποψήφιο του ΚΚΕ για το Δήμο της Αθήνας, εκφράζει με δήλωσή του ο γνωστός καλλιτέχνης Διονύσης Τσακνής, διαψεύδοντας έτσι σημερινά δημοσιεύματα που τον έφεραν ως πιθανό υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο. Ο Δ. Τσακνής αναφέρει στη δήλωσή του ότι είναι γνωστή η συμμετοχή του στην κίνηση του αριστερού βήματος διαλόγου και προσθέτει ότι εχει διακηρυχθεί σε όλους τους τόνους πως η κίνηση αυτή αυτή δεν είναι ούτε ευκαιριακή και προπάντων ούτε εκλογική. Ανεξάρτητα από τις προσωπικές ιδεολογικές τοποθετήσεις του καθένα από εμάς, θα επιμένουμε ενωτικά, σημειώνει ο κ. Τσακνής, διευκρινίζοντας επίσης ότι "δεν είμαστε ούτε άλλο ένα κόμμα της Αριστεράς, ούτε κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε,κάτι τέτοιο, θα ακύρωνε και τις προθέσεις και την αξιοπιστία μας". Απαντώντας στα σημερινά δημοσιεύματα ο Διονύσης Τσκανής υπογραμμίζει ότι "η φερόμενη ως υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές του Δήμου της Αθήνας θα μπορούσε -έστω- να συζητηθεί αν επρόκειτο να συνενώσει τη Σύνολη Αριστερά. Σε μια τέτοια περίπτωση θα αισθανόμουν μεγάλη τιμή, ανεξάρτητα αν αποδεχόμουν ή όχι την πρόταση". Και καταλήγει: "Η σημερινή συγκυρία είναι δεδομένη. Το ΚΚΕ, στο οποίο και πρόσκειμαι πολιτικά, έχει ήδη επιλέξει το σ. Νίκο Σοφιανό και έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Δεν μού μένει παρά να τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, παρά το γεγονός ότι δεν ψηφίζω στο Δήμο της Αθήνας".


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω είδα περέμβασή σου στο Ελληνικό Καφενείο. Πολύ καλά έκανες… αν μπορείς κάνε κάτι παρόμοιο και στο anitnews (ANTI WEBLOG). Υπάρχει τεράστια ανεπάρκεια στο είδος….

Ανώνυμος είπε...

γενικά αν μπορείς κάνε παρεμβάσεις γιατί το μπλογκ σου είναι πολύ αξιόλογο και δε φαίνεται να το ξέρουν και πολλοί...