Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται

Έτσι λέει ένα ρητό και μάλλον ισχύει. Σήμερα στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγήςφιλοξενείται άρθρο το οποίο υπογράφει κάποιος Γιώργος Μάστορας, που προσπαθεί να μας πει ότι: επειδή κάποιοι σημερινοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι πέρασαν, κάπου, κάποτε πριν 25 - 30 χρόνια, από την ΚΝΕ αυτό είναι που ευθύνεται για τη στάση των συγκεκριμένων σήμερα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή… Το άρθρο των φασιστοειδών αντιγράφει άλλο άρθρο που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη στην «Εφημερίδα των Συντακτών», που το υπογράφει ο γνωστός Φώτης Παπούλιας, «μάστορας» κι αυτός στον αντικομμουνισμό. Η αντιγραφή του άλλου Μάστορα απλά «φωτή»ζει δύο πράγματα:
  1. ότι το ΚΚΕ και η ΚΝΕ μπορούν και ξέρουν να ξεβράζουν ότι είναι ξένο με τις αρχές, τις αξίες, τα ιδανικά και το σκοπό του αγώνα μας. Ότι σαπίζει και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο στόχο και στη δράση για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων ξεβράζεται και το μαζεύουν όλοι οι υπόλοιποι.
  2. ότι όλοι οι υπόλοιποι, από δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου», δήθεν αντιφασίστες (όπως η Εφημερίδα των Συντακτών), μαζί με οπορτουνιστές και κάτι ναυάγια της ταξικής πάλης αλλά και με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, μαζί με κάποιους «περαστικούς» από αυτούς που αναφέρουν στο άρθρο έχουν ένα κοινό: τον αντικομμουνισμό. Συναντιούνται σε ένα κοινό στόχο: ενάντια στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ, τη δύναμη κρούσης του λαού και της νεολαίας στον αγώνα για την απελευθέρωση από τα εκμεταλλευτικά δεσμά.
Μιας κι αυτούς που αναφέρετε σας τους έχει χαρίσει η ζωή και τους έστειλε μαζί με σας στο κάδρο του συστήματος που όλοι υπερασπίζεστε! Του σάπιου και ξεπερασμένου για τις λαϊκές και κοινωνικές ανάγκες καπιταλιστικού συστήματος.
ΥΓ: το άλλο τυχαίο είναι ότι και τα δύο άρθρα είναι γραμμένα με την ίδια αφορμή. Τα 45 χρόνια της ΚΝΕ. Τους ίδιους εφιάλτες βλέπουν μάλλον…
902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: