Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αρμόδιος;

Κατά τη μιάμιση περίπου ώρα που διήρκεσε η συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στη Θεσσαλονίκη, δεν βρέθηκε κανείς να ρωτήσει για τον «902».
Αντίθετα, δυο μέρες μετά, ερώτηση για τον «902» τέθηκε από δημοσιογράφο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη.
Φαίνεται, θεώρησε τον Α. Τσίπρα πιο αρμόδιο από το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ να απαντήσει για τον «902». Εκτός κι αν απλά σκέφτηκε ότι ο Τσίπρας ήταν ο πιο κατάλληλος για να αναμασήσει όσα αναληθή και συκοφαντικά έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστά συγκροτήματα του Τύπου, όλο το προηγούμενο διάστημα.
Όχι ότι έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία - τόσο η ερώτηση όσο και η απάντηση - αλλά απλά το καταγράφουμε...
902.gr
Διαβάστε την ερώτηση π έγινε και την απάντηση του Τσίπρα που αφορούσε τον 902

Σ. ΓΚΑΝΤΟΝΑ («KONTRA CHANNEL»): Κύριε Πρόεδρε εκ του θεσμικού σας ρόλου είστε σε θέση να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει με τον «902»; Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα νεφελώδες μόρφωμα γύρω από την πώλησή του στους πολίτες και θα ήθελα να μου πείτε κ. Τσίπρα εάν σας έχουν ενημερώσει, αν γνωρίζετε, σε ποια χέρια έχει περάσει ο σταθμός του Κομμουνιστικού Κόμματος. Ευχαριστώ.

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: Νομίζω ότι στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Κουτσούμπας θα το ρωτήσετε, εγώ δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω, κάτι παραπάνω από αυτό που γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες από την επίσημη ενημέρωση.
Αυτό που εγώ καταλαβαίνω πάντως είναι ότι εδώ βρισκόμαστε σε κάτι εξαιρετικά οξύμωρο. Και το οξύμωρο δεν είναι ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα βρέθηκε σε δύσκολη θέση οικονομική και αποφάσισε να πουλήσει τον «902», αν και υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα εδώ πως είναι δυνατό μια συχνότητα την οποία παίρνει κανείς στο πλαίσιο του ότι εκπροσωπεί μια άποψη στην ελληνική πολιτική ζωή και την παίρνει δωρεάν, να τη βάζει στη διαδικασία της εμπορικής συναλλαγής, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν θα μπω σε αυτό τόσο. Το οξύμωρο είναι ότι προβαίνει σε αυτή την κίνηση και κρατάει και κρυφό τον αγοραστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: