Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Διασυνδέσεις Χρυσής Αυγής με μεγάλους επιχειρηματίες, εφοπλιστές ακόμα και ιερωμένους.

Το ρεπορτάζ είναι από sofokleousin.gr. Το είδα kokkiniepithesi.blogspot.gr.
Θεωρώ πως αυτό είναι πανηγυρική δικαίωση του ΚΚΕ. Ήταν και είναι το μόνο κόμμα που θεωρεί τους φασίστες μακρύ χέρι του καπιταλισμού. 
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ. 
ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ; ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ;
Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Στοιχεία που προκαλούν αναταράξεις στην επιχειρηματική και πολιτική σκηνή έχει πλέον στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ όσον αφορά τις πηγές χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και τους υποστηρικτές της εγκληματικής δράσης της οργάνωσης. Καλά πληροφορημένες πηγές που μίλησαν στο Sofokleousin.gr υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας επισημαίνουν ότι από τους πρώτους ελέγχους έχουν προκύψει διασταυρωμένα στοιχεία για χρηματοδότηση παράνομων δραστηριοτήτων από μεγάλους επιχειρηματίες, εφοπλιστές ακόμα και ιερωμένους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από εμπλεκόμενους επιχειρηματίες είναι έγκλειστοι στις φυλακές ήδη, ενώ για άλλους εκκρεμούν ποινικές διώξεις, ενώ περιλαμβάνονται και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας.
Τα στοιχεία προδίδουν διασύνδεση μελών και τοπικών οργανώσεων της Χρυσής Αυγής με επιχειρηματίες της νύχτας και του αθλητισμού, ενώ στοιχειοθετείται φάκελος για κακουργήματα που έχουν να κάνουν με την εκβίαση, απειλή καθώς και για συμβόλαια θανάτου.
Το ΣΔΟΕ έχει ήδη ζητήσει το άνοιγμα λογαριασμών από τις τράπεζες ώστε να πιστοποιηθούν με τον πλέον αδιάσειστο τρόπο τα πρώιμα στοιχεία που έχει στα χέρια του. 
Παράλληλα από τη διασταύρωση και κοινή εξέταση στοιχείων από παρακολουθήσει συνδιαλέξεων μελών της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνονται οι σχέσεις με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, ενώ αναμεμειγμένοι φαίνονται ακόμα και μητροπολίτες.
Τα στοιχεία έχουν ήδη αποσταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς σύμβουλοι του πρωθυπουργού έχουν ζητήσει πρώιμη ενημέρωση για την πορεία των ερευνών, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: