Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Yπάρχει άραγε πιο ηλίθιος και πιο βλακώδης αντικομμουνισμός;

Το ότι ο  ακόμα και σήμερα ο Στάλιν στοιχειώνει τους αστούς και τους διάφορους υπηρέτες τους στον τομέα της ενημέρωσης ή οπουδήποτε αλλού ,είναι γνωστό. Γεγονός είναι ότι η φαντασία τους είναι ανεξάντλητη σε ότι έχει σχέση με τη ζωή του. 
 Δεν τους αδικώ για τη λύσσα τους . Πώς να του συγχωρέσουν τα επιτεύγματα της Σοβιετικής Ένωσης σε όλους τους τομείς; Πώς να καταπιούν το γεγονός  ότι  όχι απλά νίκησε το φασισμό  και αντέστρεψε όλες τις επιδιώξεις τους για εξαφάνιση του  από το πρόσωπο της γης, αλλά βρέθηκαν με σοσιαλισμό πανίσχυρο
Φυσικά το πρόβλημά τους δεν είναι μόνο η διαστρέβλωση , η διαστροφή , η δυσφήμιση του σοσιαλισμού, αλλά και το ΚΚΕ. Τέτοιου είδους δημοσιεύματα αποτελούν χτυπήματα προς το κόμμα. Τι στιγμή που δεν μπορούν να του καταλογήσουν ολιγωρίες  ή λάθος εκτιμήσεις, ούτε φυσικά αλλαγή θέσεων σε στυλ κωλοτούμπας, τότε επιδιώξουν  χειραγώγηση της οργής του λαού και τη διοχέτευσή της σε κανάλια ανώδυνα

"Απολαύστε" λοιπόν το δημοσίευμα


Ο Ρώσος δικτάτορας είχε πάθος με την προστασία της προσωπικής του ζωής σε σημείο που απαγόρευε στους φρουρούς του να μπαίνουν στο υπνοδωμάτιο του και όποιος παρέβαινε την απαγόρευση τιμωρούταν με την ποινή θανάτου. Έκανε εξάλλου, κακόγουστα αστεία: ένα βράδυ αφού μπήκε στο δωμάτιο του άρχισε να ουρλιάζει από τους πόνους μέχρι τη στιγμή που οι υπηρέτες μπήκαν στο δωμάτιο του. Ο δικτάτορας στη συνέχεια τους εκτέλεσε για παράβαση του κανόνα.
Οι εκτελέσεις ήταν μια από τις αγαπημένες συνήθειες του Στάλιν, ο οποίος δε σκότωνε μόνο τους πολιτικούς εχθρούς του αλλά και όσους θεωρούσε προδότες του Ρωσικού κράτους. Κάποτε είχε εκτελέσει τους ζωγράφους που έφτιαξαν πορτραίτο που δεν τον απεικόνιζε όσο ήρωα και θεό πίστευε ο ίδιος πως ήταν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δες ακόμη τα κλασικά :

Ο Στάλιν και οι σαράντα κλέφτες,
Ο Στάλιν και η φασολιά,
Ο παπουτσωμένος Στάλιν
Ο Στάλιν και το μαγικό λυχνάρι,
Τα τρία γουρουνάκια και ο κακός Στάλιν,
Το ασχημόπαπο που έγινε Στάλιν,
Ο Στάλιν και το λιοντάρι της Νεμέας,
Ο Στάλιν και οι επτά νάνοι,

Και πολλά πολλά άλλα !

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Xαχαχα!