Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ό,τι πιο βρώμικο κατά του ΚΚΕ αναμασούν «Τα ΝΕΑ»

Ότι πιο ελεεινό, πιο βρώμικο , πιο άθλιο , ξαναέρχεται στην επιφάνεια από ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ. 
Διαβάστε το εδώ από  το larissanet.gr που το αναδημοσιεύει. Ειλικρινά θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας. Φαίνεται πως  το συγκρότημα  βάζει για τα καλά πλάτη  βοήθειας στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το συγκεκριμένο άρθρο είναι καθαρά γκαιμπελικής έμπνευσης

Διαβάστε την απάντηση απο το 902.gr
«Τα ΝΕΑ» του Σαββατοκύριακου δίνουν συνέχεια στην αντιΚΚΕ επίθεση που πρωτοστατούν μαζί με την «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πώληση του «902».
Το δημοσίευμα αναμασά ό,τι πιο βρώμικο κατασκεύασε η προπαγάνδα των αστών σε βάρος του ΚΚΕ στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν μαζί με τους οπορτουνιστές προσπαθούσαν να διαλύσουν το ΚΚΕ, να απαλλαγούν από το Κόμμα.
Μέχρι και τις αθλιότητες για συμμετοχή του ΚΚΕ σε εμπόριο όπλων και ναρκωτικών υπονοούν «Τα ΝΕΑ», γράφοντας μεταξύ άλλων: «Ειπώθηκαν ή γράφηκαν πράγματα τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τις δυνατότητες ή τη θέληση του ΚΚΕ να τα πράξει (π.χ. σχέσεις με την τράπεζα του Βατικανού, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών κ.ά.)»!
Επειδή ξέρουν ότι οι ψευτιές τους για τον «902» στέκονται στον αέρα, επέστρεψαν με τις ψευτιές προηγούμενων εποχών, ρίχνοντας με το φτυάρι τη λάσπη στον ανεμιστήρα. Στόχος τους είναι να πλήξουν το ηθικό κύρος των κομμουνιστών και του Κόμματος, να συκοφαντήσουν ό,τι πιο τίμιο και ανιδιοτελές υπάρχει και αντιπαλεύει τη σαπίλα του καπιταλισμού.
Χτυπώντας το ΚΚΕ, στοχοποιούν συνολικά το λαό, για να μπορούν ευκολότερα να απαξιώνουν και να καταστέλλουν τους αγώνες του. Κάθε τίμιος αριστερός και ριζοσπάστης πρέπει να βγάλει συμπεράσματα για το ρόλο τους, για το πόσο αδίσταχτοι είναι.
Να σκεφτεί σοβαρά, ότι πρωταγωνιστικό ρόλο σ' αυτή τη βρώμικη επίθεση είχαν και έχουν στελέχη της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, που κάποτε ήταν στο ΚΚΕ και λάκισαν για να κάτσουν στα σαλόνια της αστικής τάξης, αλλά και «δια βίου» αντικομουνιστές της «ανανεωτικής αριστεράς», που σε κάθε εποχή καταθέτουν διαπιστευτήρια στο σύστημα, πάντα ενάντια στο ΚΚΕ. Να είναι σίγουροι πως για όλους αυτούς, το ΚΚΕ και ο λαός έχουν πολλά ράμματα για τη γούνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: