Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Απορίες

Στοιχεία από eihea.gr
Το συγκρότημα ΔΟΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ  με αφορμή την πώληση του 902 έχουν αρχίσει μια απίστευτη  λασπολογία εναντίον του ΚΚΕ. Τα δε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπου σταθούν κι όπου βρεθούν , διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και βάζουν ζήτηματα επί ζητημάτων. Θεωρώ ότι το ΚΚΕ και οι εργαζόμενοι του 902 απάντησαν και απαντούν σε όλα.
Για τα οικονομικά του προβλήματα το ΚΚΕ έχει ενημερώσει τα μέλη του , τους οπαδούς του και τους εργαζόμενους γενικότερα. Έγκαιρα έκανε γνωστές τις προθέσεις του. Πονάνε και πολύ μάλιστα τους ΚΚΕδες αυτές οι αναγκαστικές επιλογές. 
Η οργανωτική δομή του ΚΚΕ είναι δεδομένη. Η αυταπάρνηση με την οποία πολλές φορές γίνεται η διακίνηση του Ριζοσπάστη σε Συνέδρια ή σε εκλογικές αναμετρήσεις ή σε σοβαρά γεγονότα. είναι γνωστή επίσης. Στις μεγάλες πόλεις η εικόνα ΚΚΕδων και ΚΝιτών με το Ριζοσπάστη στο χέρι δεν ξενίζει εδώ και 10ετίες κανέναν. Παρόλα αυτά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει είναι μεγάλα. Το ότι θα ξεπεραστούν το θεωρώ δεδομένο. Ξέρει το ΚΚΕ από δυσκολίες, θυσίες ,κλπ. Παροδική είναι η δυσκολία. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι διακαιούνται οι οπορτουνιστές να μας κάνουν μαθήματα τιμιότητας. Ε, όχι δα! Η πολιτική τους είναι γνωστή . Το ότι κοροϊδεύουν ασύστολα το λαό, είναι οφθαλμοφανέστατο.
΄Ομως δε νομίζουν ότι οφείλουν κάποιες απαντήσεις ....
Κοιτάξτε τον πίνακα...
Φαντάζομαι, όπως κι  εγώ αναρρωτιέστε...
Πώς μπορεί κι εκδίδεται η ΑΥΓΗ απρόσκποπτα με τέτοια κυκλοφορία;  
Νομίζω πως και μόνο κοιτάζοντας τον πίνακα, τα ερωτήματα πληθαίνουν.
Μήπως , λέω μήπως, ισχύει η παροιμία "στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί;"  

2 σχόλια:

blogsevikos είπε...

η ερώτηση αυτή μπορεί να τεθεί για παράδειγμα σε κάποιον-α που ενώ θεωρητικά είναι στην αυγιανή,ταυτόχρονα έχει θέση αρχισυντάκτη σε άλλη εφημερίδα και ξεπατικώνει τα κείμενά από εκεί...καλό ε;;;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Παρόλα αυτά αν τα βάλεις κάτω με μολύβι και χαρτί, μπακαλίστικα όπως έλεγε ο παππούλης μου τα νούμερα δε βγαίνουν.
Είναι απλό πρόβλημα για μαθητή Τετάρτης Δημοτικού.
Πολλαπλασιάζεις τα φύλλα που πούλησε η εφημερίδα το μήνα με την τιμή του ενός φύλλου με το 26 περίπου (4 Δευτέρες δεν κυκλοφορεί) και βγάζεις αποτέλεσμα.
Απο κει και πέρα αρχίζουν οι απορίες....