Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Νέα εκστρατεία...αποσταλινοποίησης.

Η είδηση άρχισε να μεταδίδεται γρήγορα στα μεγάλα site των αστικών εφημερίδων. Πριν 2-3 ώρες , από τη στιγμή που γράφω  αυτό το  κομμάτι, μεταδόθηκε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα αρχίσει μια εκστρατεία «αποσταλινοποίησης».
Η πρώτη σκέψη ήρθε αυθόρμητα. Πάλι; Πάλι "αποσταλινοποίηση"; Δεν ξεμπέρδεψαν με το "το «ολοκληρωτικό» καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης και τα «ασυγχώρητα» εγκλήματα που διαπράχθηκαν υπό τον Στάλιν"; Τι είναι αυτό που τους αναγκάζει να επανέρχονται συνέχεια; Τι στο διάολο 20 χρόνια δημοκρατίας στις χώρες της ΕΣΣΔ δεν φτάνουν για να εμπεδώσουν οι λαοί την .....ανωτερότητα.....της δημοκρατίας. Πώς είναι δυνατόν να μην  έχουν αντιληφθεί πόσο καλύτερα ζουν στην ανεργία, στην απόλυτη φτώχεια, στην αναγκαστική προσφυγιά ή στον εξαναγακασμό για αναζήτηση ενός ξεροκόματου στα 4 σημεία του καπιταλιστικού ορίζοντα, στους εξοντωτικούς εθνικιστικούς πολέμους, στη μάχη των μονοπωλίων για την εξασφάλιση του πλούσιου υπεδάφους τους;

Αλλά πάλι ρε σεις  κοντευουν 60 χρόνια από τον θάνατό του , αλλά ακόμα παλεύετε να αποδείξετε τι;
Το σώου πάντως θα έχει από όλα. Διαβάστε πως αναμεταδίδεται η είδηση για το τι πρόκειατι να συμβεί.
Το σχέδιο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον πλήρη αποχαρακτηρισμό των σοβιετικών μυστικών αρχείων, τις έρευνες για τα οστά των ανθρώπων που χάθηκαν στα στρατόπεδα και την ανέγερση νέων μνημείων ως φόρο τιμής στα θύματα.
Ε; δεν έχετε παράπονο; Από όλα θα έχει ο μπαξές.
Πάτε στοίχημα ότι θα υπάρξουν κάμποσοι, μετανιωμένοι αριστεροί , που θα ξαναδούν το φως το αληθινό και ολοφυρόμενοι στα κανάλια  θα καταδικάσουν το αμαρτωλό παρελθόν τους και θα παλέψουν για μια αριστερά "απαλλαγμένη από τα λάθη  και τα εγκλήματα του παρελθόντος." Αρκετοί "αριστεροί blogger" δε, θα κλάψουν κρυφά για την χαμένη τιμή του κομμουνιστικού κόμματος.
Δεν μπαίνω στον κόπο να εξηγήσω το λόγο της, για μια ακόμα φορά, σταλινολογίας. Ίσως να ισχύει η παροιμία, "το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το άθλιο πρόσωπο του καπιταλισμού"
Ενα είναι σίγουρο. Η  ένταση της Σταλινολογίας είναι ευθέως ανάλογη με το φόβο τους. Οι λαοί έχουν μνήμη και κρίση. Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΙΟ ΝΕΟΣ , ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ !  Το ξέρουν αυτό. Όσο και αν προσπάθησαν να ξεμπερδέψουν με το μαρξισμό-λενινισμό στη 10ετία του 1990 , έπεσαν στο κενό οι προσπάθειες τους. Δεν επιβεβαιώθηκε  απλά, επιβεβαιώθηκε με τρόπο απόλυτο. Άρα δεν έχουν οι καπιταλιστές και οι καθε λογής παρατρεχάμενοι αριστερούληδες  παρά να περιμένουν τη μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη πρόβλεψη της επιστημονικής θεωρίας μας . ΤΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ .

Περιοσσότερες λεπτομέρρειες εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: