Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

«Αλήτες - ρουφιάνοι - ΔουΝουΤογράφοι»!

«Μια πρόσθετη υπηρεσία η οποία μας ζητήθηκε κάποια στιγμή που οι εκπρόσωποι της τρόικας - μετά την υπογραφή του μνημονίου - θέλησαν να επικοινωνήσουν με τα Μέσα Ενημέρωσης, ήταν να μας αναθέσουν να πάρουμε τηλέφωνα κάποιους δημοσιογράφους και να τους πούμε να πάνε την τάδε ώρα στη "Μεγάλη Βρετάνια" για να τους μιλήσουν οι άνθρωποι του ΔΝΤ».
Πρόκειται για απάντηση που δόθηκε κατά την εξέταση μάρτυρα στην Εξεταστική για τη «Ζήμενς» τον περασμένο Ιούνη. Η τοποθέτηση αυτή και οι συζητήσεις που ακολούθησαν (για την παροχή υπηρεσιών, από εταιρείες δημοσίων σχέσεων και από δημοσιογράφους, ώστε το ΔΝΤ να «επικοινωνήσει» τα μηνύματά του στον ελληνικό λαό) έδωσαν την ευκαιρία σε ορισμένους να καμώνονται ότι... «έπεσαν από τα σύννεφα».
Οπως είχαμε σημειώσει και τότε, ας υποδύονται τους «έκπληκτους» όσο θέλουν. Η πραγματικότητα είναι πως «από τα σύννεφα πέφτουν» μόνο αυτοί που τους αρέσει να προσποιούνται ότι «ζουν στα σύννεφα».
Εμείς οι υπόλοιποι, παρακολουθώντας στα ΜΜΕ, από το Σάββατο και μετά, αυτόν τον ανελέητο κατακλυσμό «ευτυχίας», επειδή λόγω «επιμήκυνσης» το ΔΝΤ δε θα μείνει στην Ελλάδα τρία, αλλά ...δεκατρία χρόνια, επαναβεβαιώσαμε ότι πατάμε σταθερά στο έδαφος. Και έτσι μπορούμε να βλέπουμε πεντακάθαρα όλα αυτά τα γυμνοσαλιαγκάκια που από τα στασίδια της ηλεκτρονικής λοβοτομής έχουν αναλάβει (με ή χωρίς επαφές με το ΔΝΤ) να λερώνουν την έννοια της αλήθειας και να μαγαρίζουν τη δημοσιογραφία καθιστώντας την τσανακογλείφτη της κυβέρνησης και της τρόικας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
Συγκέντρωση στις 6 μ.μ. (3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ) μπροστά από τη Σχολή Τυφλών
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους ανάπηρους και τις οικογένειές τους σε συναγερμό. Τα μέτρα που συμφώνησαν η Τρόικα με την Κυβέρνηση και την Ε.Ε. μας σπρώχνουν στην εξαθλίωση.
Αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή – αντιαναπηρική πολιτική της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ που με τη στήριξη της ΝΔ και των κομμάτων της Ε.Ε. πετσοκόβουν τα δικαιώματα μας.
Γυρίζουμε την πλάτη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αγωνιστικά διεκδικούμε την --->>>
κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ:
1. Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία- πρόνοια- παιδεία-ειδική αγωγή. Απαγόρευση κάθε επιχειρηματικής δράσης στους ευαίσθητους κοινωνικούς τομείς.
2. Όχι στις περικοπές στο εισόδημα των ΑΜΕΑ και των εργαζόμενων γενικότερα.
3. Καμιά πληρωμή για φάρμακα και θεραπείες.
4. Να αποκτήσουν το δικό τους σχολείο τα 185.000 παιδιά με αναπηρίες και μαθησιακές δυσκολίες που βρίσκονται εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας.
5. Δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
6. Να καλυφτεί άμεσα το έλλειμμα της Σχολής Τυφλών και να δοθεί επαρκής χρηματοδότηση για τις τρέχουσες ανάγκες. Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους, να προσληφθεί το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό και να αγοραστεί ο απαραίτητος εξοπλισμός.
7. Να μετατραπεί η Σχολή σε ένα Δημόσιο Κέντρο με δωρεάν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να έχει την ευθύνη της εκπαίδευσης, της στήριξης και της αποκατάστασης των τυφλών της Βόρειας Ελλάδας και των οικογενειών τους.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)
ΕΝΩΣΗ ΤΥΦΛΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ¨ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΜΠΡΑΪΓ¨