Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η "ζημιά" έγινε

Αναμφισβήτητα το ΚΚΕ είναι κερδισμένο. Η αλήθεια αποτυπώθηκε από τον Καρατζαφέρη. Είναι λιγάκι σκληρή , αλλά είναι αλήθεια. Το ΚΚΕ ενισχύθηκε και εισέπραξε την οργή του κόσμου. Η ζημιά τελικά έγινε. Ενισχύθηκαν τελικά αυτοί  που δεν  έπρεπε. Θεωρώ ότι ο Καρα..... αποτύπωσε την πραγματική αγωνία τους. Τα αναχώματα  δεν μπόρεσαν να κρατήσουν όλο το κύμα. Μπορεί να μην πλημμύρισαν  οι πολυκατοικίες της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς, όμως τα χαμηλά πατώματα τους έπαθαν ανεπανόρθωτες ζημιές. Θεωρώ πως πλέον το μόνιμο επίχειρημα του  "μια ζωή στο 5% κολλημένοι" τελείωσε.
Όμως  αποκαλύφθηκαν και  κάποια άλλα πράγματα. Υπομονή μέχρι το βράδυ ..και θα δείτε.

ΒΡΑΔΙΝΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ :
O "επαναστατικός" ρόλος της ΚΟΕ και της ΑΝΤΑΡΣΙΑ στο Δήμο Άργους-Μυκηνών παραμένει αδιευκρίνηστος. Αποτυπώθηκε με έναν αριθμό ψήφων στο περιφερειακό, αλλά στα δημοτικά ψηφοδέλτια φάνηκε πως διαχύθηκαν επαναστατικά στα 3 δεξιά ψηφοδέλτια ( 2 ΝΔ +1 ΠΑΣΟΚ). Να σημειώσω δε ότι σε όλη την προεκλογική περίοδο παρόλες τις προκλήσεις απέφυγαν με έξοχες αντικαπιταλιστικές ντρίπλες να πάρουν θέση έστω και για λευκό ή άκυρο αφού δεν εκπροσωπήθηκαν σε ψηφοδέλτια. Εκτός και αν 1-2 "συνασπισμένοι"  στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ σήμαιναν κάτι.
Δείτε εδώ:
http://www2.ots.gr/ekloges/ekloges2010/elections.asp 
και εδώ:
http://www2.ots.gr/ekloges/ekloges2010/elections.asp

Στον δε Δήμο Ναυπλίου, εικάζεται ότι συμμετείχαν σε ένα ψηφοδέλτιο  μαζί όλοι οι "υπερεπαναστάτες" . Οικολόγοι, ΣυνασπισμενοΣυριζαίοι , Αντικαπιταλιστές και λοιπές 
"ανατρεπτικές"  δυνάμεις. Χρησιμοποίησα το ρήμα εικάζεται γιατί πραγματικά κανείς δεν ξέρει που και πως κινούνται. Στα πλαίσια της επαναστατικής συνομωτικότητας  πάντα.
Αυτά έγιναν στην  Αργολίδα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εν αναμονή….

Φ.