Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Το φως...και το σκοτάδι.

Το τρυκάκι που βλέπετε στη φωτό, το είχαν ρίξει στα εκλογικά τμήματα της Αργολίδας. Όπου Πέτρος = Πέτρος Τατούλης και Δράκος=Δημήτρης  Δράκος. Ο ένας είναι ο καλός, το φως,  ο άλλος το σκοτάδι, ο κακός, ο δράκος. Σας θυμίζει  μήπως τον Πέτρο και το Λύκο του Σεργκέι Προκόφιεφ; Τα παλιά καλά Λαλιώτικα κόλπα αναβιώνουν. Μόνο που στην προκείμενη περίπτωση προκάλεσαν γέλιο. Γιατί ο Τατούλης ο υπηρέτης του μνημονίου εγγυάται καλύτερη ζωή, ενώ ο Δράκος , ό άλλος υπηρέτης του μνημονίου  αντιπροσωπεύει τα χαμένα χρόνια.
Ας τους συστήσουμε λοιπόν.
Πέτρος Τατούλης: Παλιός αριστεριστής (ΕΚΚΕ;), πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ και νυν εκλεκτός ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Αυτός είναι το φως.
Δημήτρης Δράκος: Υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Νομάρχης Μεσσηνίας, 1999-2002, 2003-2006 και 2007-2010 και από το 2002 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδας (Ε.Ν.Α.Ε.) και το Φεβρουάριο του 2007 εκλέγεται Πρόεδρος της Ε.Ν.Α.Ε και τον στηρίζει η ΝΔ, αυτός είναι το σκοτάδι.
Τα σχόλια δικά σας.
Μην ξεχάσετε όμως να  είστε όλοι στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ τηΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Εκεί είναι η πραγματική μάχη. Η μπλε δεξιά και και μαυροπράσινη δεξιά  είναι υπηρέτες του ίδιου αφέντη.

1 σχόλιο:

mykines.blogspot.com είπε...

πολυ σωστα η σημερινη απεργια δημοσιευτηκε να εισαι καλα
mykines.blogspot.com