Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Μια παλιά ιστορία.....τόσο σύγχρονη.



                                                        ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

                                                                                                                                                                                               Πέμπτη  17  Οχτώβρη  2002        Σελίδα 3 


Προβοκάτορες και άνανδροι!
Τα «ραβασάκια» της αντιΚΚΕ αθλιότητας, που μοιράζουν τα χαλκεία του Λαλιώτη, έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στον φιλοκυβερνητικό Τύπο
Η ΠΑΣΟΚοκική αθλιότητα, με στόχο το ΚΚΕ έκανε ήδη την εμφάνισή της, όπως ακριβώς προειδοποιούσε το χτεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Ρ». Στα χτεσινά φύλλα των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων δεσπόζουν τα ραβασάκια της Χαριλάου Τρικούπη που -υπό τύπον ...«πληροφοριών»- κάνουν λόγο για «υπόγειες συναλλαγές του ΚΚΕ με τη ΝΔ», ενόψει του β' γύρου των εκλογών! Τα χαλκεία του Μαξίμου και του Λαλιώτη έχουν βάλει στο φουλ τις μηχανές της λάσπης και για μια ακόμα φορά αναδεικνύονται σε μετρ της πολιτικής αγυρτείας.




Κυβερνητικά χαλκεία!
Για να μην έχει κανείς αμφιβολία από πού προέρχεται αυτή η αισχρή προβοκάτσια, που υποστηρίζει ότι το ΚΚΕ θα στηρίξει υποψηφίους της ΝΔ, ώστε η ΝΔ να στηρίξει υποψηφίους που στηρίζονται από το ΚΚΕ, στο β' γύρο, είναι αποκαλυπτική η χτεσινή αναφορά του «Εθνους»: «Από το κυβερνών κόμμα "διοχετεύονται" πληροφορίες ότι το ΚΚΕ "τα έχει βρει" κατά το κοινώς λεγόμενο με τη ΝΔ και υπογείως θα αλληλοστηριχτούν σε Περιστέρι, Πετρούπολη και Νίκαια»! Από το «κυβερνών κόμμα», λοιπόν...
Σε ό,τι αφορά τα προβοκατόρικα «ραβασάκια» του «λαλιωτισμού» έκαναν χτες την εμφάνισή τους σε όλο σχεδόν τον φιλοκυβερνητικό Τύπο. Ετσι βλέπουμε πανομοιότυπα «ρεπορτάζ» σαν να είναι γραμμένα από το ίδιο χέρι:
  • στην «Ελευθεροτυπία» γίνεται λόγος ότι «στο κυβερνών κόμμα φοβούνται τη συνεργασία μεταξύ ΝΔ και ΚΚΕ σε δήμους που στον β' γύρο είναι υποψήφιοι του ενός ή του άλλου κόμματος κόντρα στους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ».
  • στα «ΝΕΑ» αναφέρεται ότι «έντονος είναι ο φόβος (του ΠΑΣΟΚ πάντα) ότι σε ορισμένους μεγάλους δήμους της χώρας και της Αττικής υπάρχουν σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη ΝΔ και στο ΚΚΕ για "επ' αμοιβαιότητι" συνεργασία».
  • από το χορό του βούρκου δε λείπει και η «Καθημερινή» που υπό τον κεντρικό της τίτλο «το παζάρι του β' γύρου» μιλά για «σιωπηλή συνεννόηση ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ και ΝΔ - ΚΚΕ», ενώ υποστηρίζει ανενδοίαστα ότι «ειδικώς για το δήμο Νίκαιας... ο Περισσός δε θα δίσταζε να προσφέρει και "ανταλλάγματα", να πριμοδοτήσει δηλαδή νεοδημοκρατικές υποψηφιότητες»...
Διπλά άνανδροι!
Αυτή η κατευθυνόμενη αθλιότητα είναι διπλά άνανδρη και πρόστυχη, δεδομένου ότι οι φορείς της δεν έχουν καν το κουράγιο να την υπερασπιστούν δημοσίως. Ετσι, δίνοντας ένα ρεσιτάλ... ΠΑΣΟΚισμού, ακούσαμε χτες τον Μ.Νεονάκη (μέλος του ΕΓ του ΠΑΣΟΚ) να δηλώνει ότι «τα είδα και εγώ αυτά τα σενάρια (περί υπόγειων συναλλαγών του ΚΚΕ στις εφημερίδες), αλλά δεν μπορώ να ξέρω, ούτε να επιβεβαιώσω, ούτε να διαψεύσω κάτι τέτοιο. Αρμόδια είναι τα κόμματα που αναφέρονται εκεί»!

1 σχόλιο:

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/11/blog.html