Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Nα δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ....κες

 ΕΙΚΟΝΑ 1η
Χτες  βράδυ με αφορμή όσα έγιναν στη Βουλή για την επιστράτευση των φορτηγών  ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην  απάντηση του για όσα κατηγορήθηκε απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης απάντησε και τελείωσε την απάντηση του ως εξής:

Η απάντηση είναι μια και καθαρή. Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο. Η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου είναι αποφασισμένη. Οι Υπουργοί είναι αποφασισμένοι. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού είμαστε αποφασισμένοι. Να προχωρήσουμε μπροστά, η χώρα να σωθεί, η Ελλάδα να αλλάξει σελίδα, να κάνουμε όλες τις μεγάλες ανατροπές για τις οποίες ο ελληνικός λαός μας ψήφισε.

Αν θέλετε όλη την τοποθέτηση εδώ....Αντέχετε;
http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/299ccfc3-9475-4bf6-9157-e13107a7de2f

ΕΙΚΟΝΑ 2η 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»
ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΛΑΜΠΡΟ ΚΑΛΑΡΡΥΤΗ

 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οι γνωστοί και οι ψηφοφόροι σας τις σας λένε όταν τους συναντάτε; Για το ασφαλιστικό, για την περικοπή των συντάξεων, των μισθών...
ΧΡ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: Ότι λένε οι περισσότεροι πολίτες. Είναι θυμωμένοι που καλούνται για ακόμη μια φορά να πληρώσουν δυσανάλογα... Ανησυχούν για τις βίαιες αλλαγές που ανατρέπουν τον  προγραμματισμό της ζωής τους. Ελπίζουν όμως ότι αυτή τη φορά οι θυσίες τους δε θα πάνε χαμένες, ότι θα είναι η τελευταία φορά που τους ζητούν να πληρώσουν για αμαρτίες άλλων.
Απαιτούν να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και σε όσους λειτούργησαν εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.
Έχουν εμπιστοσύνη στο Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ότι δεν θα τους κοροϊδέψουμε, ότι παρά τις δυσκολίες το αύριο θα είναι καλύτερο για την Ελλάδα και για τους ίδιους.
  
Όποιος έχει κουράγιο έχει πολύ πράμα η συνέντευξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: