Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Η σκοπιμότητα της απαγόρευσης των κουπονιών.


Ώστε λοιπόν η  διακίνηση του κουπονιού  συνιστά πολιτικό έγκλημα τεραστίου μεγέθους. Διότι με το κουπόνι διακινείται μαύρο  πολιτικό χρήμα. Άρα  ο έλεγχος διακίνησης  σημαίνει  ότι πλέον  η πολιτική θα απαλλαγεί από κάθε υπόνοια ύποπτης συναλλαγής. Ναι , ναι, μη γελάτε, αυτό προσπαθούν να μας πείσουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Α! και το καλύτερο. Δεν μπορεί λέει ένα κόμμα να χρηματοδοτήσει έναν συνδυασμό στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, μπορεί όμως να μοιράζει χρίσματα σε δημάρχους , περιφερειάρχες κλπ.
Μην γελιέστε, τίποτα από όσα ισχυρίζονται δεν ισχύει και να γιατί:

Μπορεί άνετα ο Α ή Β επιχειρηματίας να δώσει χρήματα  κάτω από το τραπέζι.  Μπορούν οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ να προβάλλουν  επιλεκτικά πρόσωπα με το αζημίωτο βέβαια. Μπορεί κάποιο τυπογραφείο  να  τυπώσει προεκλογικά φυλλάδια κάποιου υποψηφίου χωρίς κανείς να ελέγξει τον αριθμό τους, προσμένοντας δουλειές με φούντες αν εκλεγεί ο «εκλεκτός».
Θα τρέξουν ή όχι να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες στα «φαβορί της κούρσας» ;
Από την άλλη φαντάζεστε τον  εργάτη, τον αγρότη, το δημόσιο υπάλληλο να περιμένει στην ουρά στην τράπεζα για να καταθέσει  2, 5, 10 ευρώ  για την ενίσχυση κάποιου αγωνιστικού συνδυασμού; Μα τόσο μαλάκες  μας θεωρούν; Επειδή το ΚΚΕ αρνείται να δώσει τα στοιχεία των εργαζομένων που το ενισχύουν , δηλαδή αρνείται να δώσει τα ονόματα τον κομματικών μελών του , των οπαδών του ή των απλών ανθρώπων που το ενισχύουν, νομίζουν πως έτσι θα τα μάθουν; Δηλαδή θα τρέξουμε όλοι να αυτοφακελωθούμε;  Ούτε αυτοί το πιστεύουν αυτό.  Τότε γιατί όλα αυτά;  Απλά προσπαθούν  να στραγγαλίσουν οικονομικά το ΚΚΕ και να το αποκλείσουν   να έρθει σε επαφή με τους εργαζόμενους. Από  την τηλεόραση το έχουν αποκλείσει. Ξέρουν όμως  πως διακινείται το κουπόνι. Χέρι με χέρι, άνθρωπο με άνθρωπο, γειτονιά , γειτονιά. Ο κομμουνιστής ανοίγει κουβέντα  με όλους. Ο εργαζόμενος είτε δώσει είτε όχι ενίσχυση, μιλάει έρχεται σε επαφή με την πολιτική του ΚΚΕ. Αυτό λοιπόν είναι το πρόβλημα. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ; Εδώ σου λέει ότι όπου εμφανίζονται οι  βουλευτές τους το λιγότερο που πέφτει είναι κράξιμο.
Εξάλλου όπως δήλωσε η η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, «η διαφάνεια σε ένα κόμμα είναι πρώτα απ' όλα η διαφάνεια της πολιτικής του. Εμείς δε θα κατηγορήσουμε κανένα κόμμα, γιατί ένα κόμμα εξουσίας, είτε είναι στην κυβέρνηση, είτε στην αντιπολίτευση, πήρε λεφτά από έναν εφοπλιστή. Οπως ο εργάτης ή ο φτωχός θα δώσει στο ΚΚΕ χρήμα, θα δώσει και ο εφοπλιστής στο κόμμα του. Τους κατηγορούμε ότι έχουν πολιτική υπέρ των εφοπλιστών. Ας πάει να τα πάρει απ' τον εφοπλιστή. Ενας εφοπλιστής δεν έχει δικαίωμα, ως πρόσωπο, να δώσει χρήματα; Δεν είναι "μαύρο πολιτικό χρήμα", άλλο οι μίζες για τις προμήθειες και για τα χατιράκια. Αυτά, όμως, δε βρίσκονται.»
Για να τελειώνουμε λοιπόν . Ξέρουμε με ποιους και τι πολεμάμε. Τώρα που ο αγώνας φουντώνει θα κάνετε και θα κάνουμε τα πάντα. ΔΕΝ ΔΕΙΛΙΑΣΑΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...ΘΑ ΔΕΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΠΛΑΝΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: