Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Εξυπνάδες !!!!

BHMAτοδότηs   Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010 

«Σήμερα η μισή μας καρδιά βρίσκεται πραγματικά στην Κούβα» δήλωσε προχθές η κυρία Αλέκα Παπαρήγα προσερχόμενη στην εκδήλωση που διοργάνωσαν η πρεσβεία της Κούβας, ο Δήμος Νικαίας και ο Ελληνοκουβανικός Σύνδεσμος Φιλίας. Η δήλωση είναι στο πνεύμα της εποχής αφού το καλοκαίρι δεν είναι λίγοι όσοι έλληνες καπιταλιστές απολαμβάνουν την Κούβα, όχι με τη μισή αλλά με ολόκληρη την καρδιά τους.

Επισημαίνω ότι η εκδήλωση έγινε με αφορμή τη συμπλήρωση 57 χρόνων από την επίθεση του Φιντέλ Κάστρο και των συντρόφων του στους στρατώνες της Μονκάδα και ασφαλώς η ατμόσφαιρα στον πολιτιστικό πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στη Νίκαια ήταν ιδιαιτέρως φορτισμένη. Ευτυχώς που υπάρχει το ΠΑΜΕ, διαφορετικά πολλοί σύντροφοι θα είχαν πειστεί ότι η Ελλάδα έχασε οριστικά την ευκαιρία να γίνει ένας κομμουνιστικός παράδεισος όπως η Κούβα. 

Η απάντηση γι' αυτές τις εξυπναδούλες έρχεται υπο μορφή ερωτήματος απο μια άλλη εφημερίδα 

«Ποιο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προβλέπει ότι το φθινόπωρο οι υπουργοί δεν θα μπορούν να φτάσουν στα γραφεία τους από τις κινητοποιήσεις και τις διαδηλώσεις;»  (το κουίζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ)
....Και συμπληρώνω. Ο μεγάλος φόβος  γι' αυτούς είναι ότι οι διαδηλώσεις αυτές θα είναι του ΠΑΜΕ. Αυτό τρέχουν να προλάβουν! 
Συμβουλή: Χαλαρώστε και.....απολαύστε το αυτό που θα συμβεί .....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: