Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Αντικομμουνισμός κρατικής τηλεόρασης... (μέρος 1ο)

 
Όσο η ταξική πάλη δυναμώνει και γίνεται καθαρό πως η δύναμη του ΠΑΜΕ και των ταξικών δυνάμεων αυξάνει με αλματώδη ρυθμό, όσο ακόμα και ο πιο δύσπιστος ομολογεί πως μόνο οι ταξικές δυνάμεις οργανώνουν  αντίσταση και αντεπίθεση, τόσο πιο χυδαία και μερικές φορές βλακώδης είναι η αντικομουνσιτική επίθεση.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μια εκπομπή της  ΕΤ3  που το επίπεδο της θυμίζει Ζεράρ Ντε Βιλιέ   και  βιπεράκια SAS. 


«Η ξεπουλημένη επανάσταση». «Η Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917. Ποιος τη χρηματοδότησε; Γεγονότα από το αρχείο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας που περιλαμβάνουν συγκεκριμένα ονόματα και πληροφορίες γι' αυτούς που πλήρωσαν τον Λένιν». Τίτλος και περιεχόμενο του αντικομμουνιστικού, δήθεν ιστορικού ντοκιμαντέρ, που πρόβαλε την περασμένη Τετάρτη η ΕΤ-3. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τηλεοπτικό κατασκεύασμα βιασμού των συνειδήσεων, μέσω βιασμού της Ιστορίας. Με κεντρικό πρόσωπο τον πράκτορα των Γερμανών Πάρβους που, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατάφερε να κάνει τον επαναστάτη από την πρώτη Ρώσικη Επανάσταση του 1905, που προβλήθηκε ως ο καθοδηγητής των Σοβιέτ το καλοκαίρι του 1917, που πλήρωνε τον Λένιν μέσω Γερμανίας με χρήμα κρατικό και επιχειρηματικό για να κάνει την Οκτωβριανή Επανάσταση και τους Μπολσεβίκους για να διαδηλώνουν..! Μεγάλη η φαντασία αυτών των επιτελείων που σκάρωσαν τέτοια «πρωτότυπη» πρακτόρικη δουλειά 93 χρόνια μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση και 20 χρόνια μετά τις αντεπαναστατικές ανατροπές. Τα στοιχεία προέρχονται από την Υπηρεσία Ασφαλείας της τσαρικής Ρωσίας και τις Κρατικές Υπηρεσίες Πληροφοριών ΗΠΑ - Γερμανίας. Αυτό και μόνο, φτάνει για να κατανοηθεί ότι είναι ιμπεριαλιστικό κατασκεύασμα. Αντιιστορικός - αντιεπιστημονικός λίβελος. Με στοιχεία που αν δεν είναι χαλκευμένα και παραχαραγμένα χρησιμοποιούνται από τα ιμπεριαλιστικά επιτελεία με αληθοφάνεια και αντιιστορική μεθοδολογία για στήριξη της αντεπαναστατικής δράσης. Είναι χαρακτηριστικό της επιστημονικότητας των κατασκευαστών ότι ενδιάμεσα στα όποια στοιχεία παρεμβάλλονταν ανύπαρκτα ή αναπόδεικτα γεγονότα, όπως «στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πρέπει να έγινε κάποια συνάντηση ή κάποια σύσκεψη». Σ' αυτήν λοιπόν αποφασίστηκαν τα γεγονότα που ακολουθούν με τα στοιχεία των πρακτόρων των υπηρεσιών! Σπουδαία ιστορική μεθοδολογία... Αλλά μόνο έτσι μπορεί να στηθεί αντικομμουνιστική προπαγάνδα, η αντικομμουνιστική σαπίλα. Στόχος, η επαναστατική πάλη, τα Κομμουνιστικά Κόμματα, η ηθική τους, άρα ο κλονισμός των λαϊκών δυνάμεων στη δυνατότητα και προοπτική της Σοσιαλιστικής Επανάστασης.

http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=25/7/2010&id=12322&pageNo=4&direction=-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: