Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Νίκος Κωνσταντόπουλος:Ο άνθρωπος που έβλεπε τις θέσεις των προέδρων να περνούν...

Είμαι σίγουρος πως οι μυημένοι περί την πολιτικήν (sic) μπορούν να αποκωδικοποίησουν τον τίτλο.
Η περίπτωση στην οποία αναφερόμαστε εχει 2 όψεις. Η ευτράπελη και η ....σοβαρή.
 Είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρει από τάσεις , ανατάσεις,διατάσεις, ρεύματα υπόγεια, ρεύματα ιδεολογικά, ρεύματα θαλάσσια, ρευματισμούς πολιτικούς, κλπ.. Πολιτικάντης ολκής, μπορεί να επιπλέει και να διασώζεται σε κάθε κατάσταση, να υπηρετεί πολλά αφεντικά, ίσως ο γνησιότερος  συνεχιστής του παπανδρεϊκού λαϊκισμού.'Αρα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.
΄Ολοι οι πρώην πρόεδροι  του Συνασπισμού  αποκαθίστανται με τον καλύτερο τρόπο. Βλέπετε ο
ρόλος του αναχώματος που τους έλαχε  συγκαταλέγεται στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Όταν λοιπόν συνταξιοδοτούνται ή αποχωρούν απο τον πάγκο της ομάδας του ΣΥΝ  απολαμβάνουν υψηλής σύνταξης από το σύστημα που υπηρέτησαν.
1.Μαρία Δαμανάκη:  Αφού έκανε τον κύκλο της (όλες οι ιώσεις κάνουν τον κύκλο τους) μια χαρά βολεύτηκε ως επίτροπος στην Ε.Ε. να ασχολειται με...ψάρια...(μήπως και σε ΣΥΝ,ΠΑΣΟΚ με τι ασχολούνταν;)
2. Νίκος Κωνσταντόπουλος: Ε, αυτός  είναι πιο τυχερός! Κλήθηκε να υπηρετήσει τα αφεντικά , προσφέροντας υπηρεσίες στην αυλή του αυτοκράτορα.!!!!!;;;;;
3.Αλέκος Αλαβάνος: Αφού νοστάλγησε την παρουσία ο Καρατζαφέρης, δεν τον φοβάμαι...Θα βρει το δρόμο του.
4.Αλέξης Τσίπρας: Ούτε αυτόν τον φοβάμαι....Όταν έρθει η ώρα θα απολαύσει τους καρπούς των κόπων του....
Συμπέρασμα: Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΕΊΝΑΙ ΑΝΙΣΗ...ΟΣΑ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΤΕ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!! Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΤΑΝΕΙ.......

ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ...troktiko.blogspot.com..ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται να δήλωσε:
«Να διασφαλιστεί η συλλογικότητα και η ενότητα. Κανείς δεν περισσεύει στον Παναθηναϊκό. Με συναίσθηση ευθύνης θα πρέπει να διασφαλίσουμε τη συλλογικότητα και την ενότητα......"
Σας θυμίζει κάτι η δήλωση? ...Κι εμένα..
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: